فست فود

طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر خوشمره و حرفه‌ای

Rate this post

پیتزا تابه‌ای یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پیتزا به دلیل استفاده از تابه و عدم نیاز به فر، برای کسانی که دسترسی به فر ندارند یا به دنبال روشی سریع‌تر برای تهیه پیتزا هستند، بسیار مناسب است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، شما با مراحل دقیق و کامل تهیه پیتزا تابه‌ای آشنا خواهید شد تا بتوانید یک پیتزای خوشمزه و دلپذیر درست کنید و از طعم ایتالیایی آن لذت ببرید.

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو، طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

 

مواد اولیه برای تهیه پیتزا تابه ای بدون فر

مواد اولیه مقدار
آرد ۲ پیمانه
آب ولرم ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد دلخواه برای تاپینگ به مقدار لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه به روش مرحله به مرحله

طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای فوری

مرحله اول تهیه خمیر پیتزا تابه ای

برای شروع، در یک کاسه بزرگ، مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کنید و اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود و پف کند. در این مرحله، مشاهده خواهید کرد که مخلوط شروع به کف کردن می‌کند که نشانه‌ای از فعال شدن خمیرمایه است.

مرحله دوم تهیه خمیر پیتزا تابه ای

در یک کاسه دیگر، آرد و نمک را مخلوط کنید. سپس مخلوط خمیرمایه فعال شده را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن کنید. می‌توانید از یک قاشق چوبی برای این کار استفاده کنید. سپس، روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست و نرم شود.

مرحله سوم تهیه خمیر پیتزا تابه ای

خمیر آماده شده را در یک کاسه تمیز قرار دهید و روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم و بدون جریان هوا قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. این استراحت باعث می‌شود خمیر به خوبی پف کند و نرم و لطیف شود.

طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر

مرحله اول تهیه پیتزا تابه ای

در این مرحله، تابه‌ای مناسب با اندازه دلخواه را انتخاب کنید و کف آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. خمیر پف کرده را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید پهن کنید و سپس آن را به داخل تابه منتقل کنید. خمیر را به آرامی در تابه پهن کنید تا تمام سطح تابه را پوشش دهد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ همراه با سس سفید به روش رستورانی

مرحله دوم تهیه پیتزا تابه ای

بعد از پهن کردن خمیر در تابه، مقداری سس گوجه فرنگی روی سطح خمیر بمالید. سپس پنیر پیتزا را به مقدار دلخواه روی سس بپاشید. در این مرحله می‌توانید از هر نوع مواد تاپینگی که دوست دارید استفاده کنید؛ مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، سوسیس، گوشت چرخ‌کرده و غیره.

مرحله سوم تهیه پیتزا تابه ای

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید خمیر به آرامی پخته شود. برای جلوگیری از سوختن خمیر، می‌توانید درب تابه را بگذارید. بعد از حدود ۱۵-۲۰ دقیقه، زمانی که خمیر کاملاً پخته و پنیر ذوب شده باشد، پیتزا آماده سرو است.

مرحله چهارم تهیه پیتزا تابه ای

پیتزای آماده شده را با دقت از تابه خارج کنید و به قطعات دلخواه برش دهید. این پیتزای خوشمزه و لذیذ را می‌توانید با سس کچاپ یا هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه پیتزا تابه‌ای با مرغ

برای تهیه پیتزا تابه‌ای با مرغ، ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل، و ادویه‌های مورد علاقه خود مزه‌دار کنید و سپس در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا کاملاً پخته و طلایی شوند. بعد از آماده‌سازی خمیر پیتزا به همان روشی که در بالا ذکر شد، خمیر را در تابه پهن کنید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.

سپس تکه‌های مرغ تفت داده شده را روی خمیر پخش کنید و پنیر پیتزا و سایر مواد دلخواه مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون را اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب آن را بگذارید تا پیتزا به آرامی پخته و پنیر کاملاً ذوب شود. در نهایت، پیتزای مرغی خوشمزه خود را به قطعات دلخواه برش دهید و با سس کچاپ سرو کنید.

حتما بخوانید:  راهنمای گام‌به‌گام تهیه پیتزا با نان لواش در خانه

با دنبال کردن این مراحل ساده و دقیق، شما می‌توانید در خانه یک پیتزای تابه‌ای خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید و لذت یک وعده غذای ایتالیایی را تجربه کنید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید و کاربردی باشد و از تهیه و خوردن این پیتزا لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا