![طرز تهیه پیتزا با نان باگت](https://ashpazoon.ir/wp-content/uploads/2023/01/How-to-make-pizza-with-baguette-bread.webp)
طرز تهیه پیتزا با نان باگت با طعم ویژه
اگر به دنبال یک راه سریع، آسان و خوشمزه برای درست کردن پیتزا هستید، پیتزا با نان باگت بهترین گزینه برای شماست. این پیتزا نه تنها نیاز به خمیر پیتزا ندارد، بلکه طعم و عطر بینظیری هم دارد که همه را شگفتزده میکند.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، طرز تهیه پیتزا با نان باگت را به طور کامل و با جزئیات آموزش خواهیم داد تا بتوانید در کمترین زمان ممکن، یک غذای لذیذ و دوستداشتنی تهیه کنید.
در مجله آشپزون میتوانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!
مواد اولیه برای تهیه پیتزا با نان باگت
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
نان باگت | 2 عدد |
سس گوجه فرنگی | 1 فنجان |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
سوسیس یا کالباس | 150 گرم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
قارچ | 100 گرم |
زیتون سیاه یا سبز | 50 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ادویههای مورد علاقه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
مرحله اول تهیه پیتزا با نان باگت
ابتدا نان باگتها را به صورت طولی نصف کنید تا چهار قطعه نان داشته باشید. بهتر است نانها تازه و نرم باشند تا هنگام برش، خرد نشوند. اگر نان باگت شما کمی خشک است، میتوانید آن را به مدت کوتاهی در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کمی گرم و نرم شود. پس از برش، نانها را با استفاده از یک قلمو به مقدار کمی روغن زیتون آغشته کنید تا هم طعم بهتری بگیرند و هم هنگام پخت، طلایی و ترد شوند.
مرحله دوم تهیه پیتزا با نان باگت
برای تهیه سس گوجه فرنگی، میتوانید از سسهای آماده استفاده کنید یا خودتان سس تازه درست کنید. برای تهیه سس خانگی، چند عدد گوجه فرنگی را پوست کنده و خرد کنید، سپس آنها را در تابهای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. به گوجهها نمک، فلفل و ادویههای مورد علاقه خود مانند پودر سیر، پودر پیاز و آویشن اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود. در نهایت، سس را به صورت یکنواخت بر روی نانهای باگت بمالید.
مرحله سوم تهیه پیتزا با نان باگت
بعد از مالیدن سس بر روی نانها، نوبت به اضافه کردن مواد اولیه میرسد. ابتدا پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت بر روی نانها پخش کنید. سپس سوسیس یا کالباس را که به صورت حلقهای برش دادهاید، بر روی پنیر قرار دهید. فلفل دلمهای را به صورت نواری باریک برش زده و به همراه قارچهای خرد شده و زیتونها بر روی نانها پخش کنید. میتوانید از هر نوع مواد دیگری که دوست دارید نیز استفاده کنید، اما مهم است که مواد اولیه به صورت یکنواخت و در لایههای نازک بر روی نانها قرار گیرند تا پیتزا هنگام پخت، خوب بپزد.
مرحله چهارم تهیه پیتزا با نان باگت
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نانهای باگت آماده شده را بر روی سینی فر قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر بگذارید. زمان پخت حدود 10-15 دقیقه است، اما باید مرتب پیتزاها را چک کنید تا از سوختن آنها جلوگیری شود. زمانی که پنیر کاملاً ذوب و سطح آن طلایی شد، پیتزاها آماده هستند. اگر دوست دارید نان باگت تردتر شود، میتوانید چند دقیقه آخر پخت را با گریل فر ادامه دهید.
مرحله پنجم تهیه پیتزا با نان باگت
پیتزاهای باگت را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آنها را به اندازههای دلخواه برش دهید و در ظرف سرو بچینید. میتوانید با اضافه کردن چند برگ ریحان تازه یا چند قطره روغن زیتون بر روی پیتزاها، آنها را تزئین کنید. این پیتزاها را میتوانید با سسهای دلخواه خود مانند سس کچاپ، سس باربیکیو یا سس سیر سرو کنید.
جمع بندی
پیتزا با نان باگت یک غذای سریع، آسان و خوشمزه است که میتواند به عنوان یک وعده شام یا میانوعدهای لذیذ سرو شود. این پیتزا نه تنها مناسب مهمانیها و دورهمیها است، بلکه برای یک روز پرکار و خستهکننده نیز گزینهای عالی است. با رعایت نکات و مراحل این آموزش، میتوانید هر بار یک پیتزای خانگی خوشمزه و بینظیر تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.