انواع دسر

طرز تهیه پودینگ انبه خوشمزه و حرفه‌ای

Rate this post

پودینگ انبه یک دسر خوشمزه و خنک است که به سادگی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. این دسر تابستانی با طعم شیرین و ملایم انبه، بافت نرم و کرمی‌اش، مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

اگر به دنبال یک دسر متفاوت و هیجان‌انگیز هستید که بتواند طعم جدیدی را به میز غذاهای شما اضافه کند، پودینگ انبه انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. در این مقاله، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد اولیه برای تهیه پودینگ انبه

مواد اولیه مقدار
انبه تازه 2 عدد متوسط
شیر 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آب سرد 1/4 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پودینگ انبه خوشمزه

مرحله اول تهیه پودینگ انبه

ابتدا انبه‌ها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید و هسته آنها را جدا کنید. برای اینکه پودینگ انبه شما طعم بهتری داشته باشد، بهتر است از انبه‌های رسیده و شیرین استفاده کنید. قطعات انبه را در مخلوط‌کن بریزید و آنها را به پوره‌ای نرم و یکدست تبدیل کنید. اگر مخلوط‌کن ندارید، می‌توانید از یک چنگال یا گوشتکوب نیز استفاده کنید تا انبه‌ها را کاملاً له کنید.

حتما بخوانید:  پاناکوتای زعفرانی؛ طعم بهشتی زعفران در دسری خنک و لذیذ

مرحله دوم تهیه پودینگ انبه

در یک قابلمه بزرگ، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی مواد را هم بزنید تا شکر کاملاً در شیر حل شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا حل شدن کامل شکر در شیر باعث می‌شود که پودینگ انبه شما بافت نرمی داشته باشد. توجه داشته باشید که نباید شیر را به نقطه جوش برسانید، فقط کافی است شکر در آن حل شود.

مرحله سوم تهیه پودینگ انبه

در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت را با آب سرد مخلوط کنید. این مخلوط را به شیر و شکر در قابلمه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا از تشکیل گلوله‌های نشاسته جلوگیری شود. مخلوط را به آرامی بجوشانید تا زمانی که غلیظ شود. این مرحله حدود 5 تا 7 دقیقه طول می‌کشد. زمانی که مخلوط شما غلیظ و یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم تهیه پودینگ انبه

پوره انبه را به مخلوط شیر و نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. اگر می‌خواهید پودینگ شما بوی خوبی داشته باشد، می‌توانید در این مرحله وانیل را نیز اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا پوره انبه به طور یکنواخت در تمام مخلوط پخش شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا ترکیب خوب مواد باعث می‌شود پودینگ انبه شما طعم یکنواخت و لذیذی داشته باشد.

مرحله پنجم تهیه پودینگ انبه

در این مرحله، خامه را به مخلوط انبه و شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خامه کاملاً در مواد حل شود. خامه باعث می‌شود پودینگ شما بافتی کرمی و لطیف داشته باشد. اگر می‌خواهید پودینگ شما سبک‌تر باشد، می‌توانید از خامه کم‌چرب استفاده کنید. هم زدن آرام مواد در این مرحله باعث می‌شود که پودینگ شما هموار و یکدست شود.

حتما بخوانید:  رازهای تهیه فالوده شیرازی اصیل؛ دسری سنتی با طعمی به یاد ماندنی

مرحله ششم تهیه پودینگ انبه

پس از آماده شدن پودینگ، آن را در ظرف‌های سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود. پودینگ انبه باید حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال بماند تا کاملاً سرد و سفت شود. قبل از سرو، می‌توانید روی پودینگ را با تکه‌های انبه، خامه یا برگ نعنا تزئین کنید تا ظاهری زیبا و جذاب داشته باشد.

نکات پایانی

پودینگ انبه یک دسر ساده و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر می‌تواند به عنوان یک پایان عالی برای هر وعده غذایی باشد. با استفاده از مواد اولیه تازه و رعایت دقیق مراحل تهیه، می‌توانید پودینگ انبه‌ای با طعم بی‌نظیر و بافتی لطیف تهیه کنید که همه از آن لذت ببرند. امیدواریم این دستور پخت برای شما مفید باشد و از تهیه و سرو آن لذت ببرید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا