انواع دسر

پودینگ انبه؛ دسری که می توانید در عرض 5 دقیقه و بدون هیچ مهارت آشپزی آن را تهیه کنید!

Rate this post

در دنیای رنگارنگ دسرها، گاه طعم‌هایی نوستالژیک و دلچسب، ما را به سفری در خاطرات شیرین گذشته می‌برند. پودینگ انبه، با آن رنگ و بوی گرمسیری و طعم ترش و شیرین بی‌نظیر، یکی از این طعم‌های خاطره‌انگیز است که از دیرباز در سفره‌های ایرانیان جای داشته و لحظات شاد و صمیمی را برای ما رقم زده است.

در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه پودینگ انبه را به روشی ساده و با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم تا بتوانید این دسر خوشمزه و شیک را در منزل خود تهیه کنید و از طعم دلچسب آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

پس با ما همراه باشید تا با هم پودینگ انبه بپزیم و سفره خود را به زیبایی آرایش دهیم!

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

 

پودینگ انبه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ انبه در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
انبه ۱ عدد
 دانه چیا ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ½ لیوان

طرز تهیه پودینگ انبه

مرحله اول

برای تهیه پودینگ انبه مجلسی در ابتدای کار دانه چیا را مانند تخم شربتی تمیز می کنیم و می شوییم، سپس به همراه شیر نارگیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه عسل را به کاسه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم.

حتما بخوانید:  محلبی پرتقال؛ راز تهیه یک دسر سالم و دلچسب

مرحله دوم

توجه داشته باشید که در صورتی که شیر نارگیل در دسترس نداشته باشیم می توانیم از انواع دیگر شیرهای گیاهی یا حیوانی نیز استفاده کنیم. در ادامه کاسه حاوی مواد را درون یخچال قرار می دهیم تا دانه چیا جا بیفتد.

مرحله سوم

پس از گذشت یک شب یا ۱۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، حالا باید دانه های چیا حالتی ژلاتینی به خود گرفته باشند. در صورتی که ترکیب شیر نارگیل و دانه چیا بیش از حد سفت شده بود، می توانیم کمی شیر نارگیل اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست انبه را می گیریم و هسته آن را جدا می کنیم، سپس گوشت انبه را درون میکسر می ریزیم و پوره می کنیم. در صورتی که میکسر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم انبه را با رنده ریز رنده کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوره انبه را به صورت مساوی درون لیوان های سرو می ریزیم، سپس روی آن را با مقداری از ترکیب شیر نارگیل و دانه چیا پر می کنیم. در صورت تمایل مقداری انبه را هم به صورت حبه ای یکسان و یک اندازه خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا انبه های خرد شده را روی دسرها قرار می دهیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم. البته برای تزیین این دسر خوشمزه می توانیم از انواع میوه های فصل نیز استفاده کنیم. در نهایت دسرها را تا زمان سرو درون یخچال قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا