فست فود

طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا بدون مرغ

Rate this post

پاستا یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذای ساده و خوشمزه با انواع سس‌ها و مواد مختلفی تهیه می‌شود و به همین دلیل می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سریع و سبک، مناسب برای تمام افراد باشد.

در مجله آشپزون این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله بیاموزید و با این آموزش فست فود در پخت یک غذای خوشمزه حرفه ای شوید.

در این دستور پخت، قصد داریم طرز تهیه پاستا ساده بدون مرغ را به شما آموزش دهیم. این پاستا برای کسانی که به دنبال یک غذای گیاهی یا سبک‌تر هستند، گزینه‌ای عالی است. با ما همراه باشید تا این پاستای خوشمزه و دلچسب را به راحتی در خانه تهیه کنید.

لطفا بخوانید: طرز تهیه پاستا آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا ساده بدون مرغ

مواد لازم مقدار
پاستا (اسپاگتی یا فتوچینی) 300 گرم
سیر تازه 2 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی تازه 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان رنده شده 50 گرم
ریحان تازه 1/2 پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد
آب به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا بدون مرغ

مرحله اول

در ابتدا باید تمامی مواد اولیه را آماده کنید. پاستا را از بسته‌بندی خارج کنید و کنار بگذارید. سیرها را پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید. همچنین، فلفل دلمه‌ای رنگی را نیز به صورت نوارهای باریک برش دهید. ریحان تازه را نیز بشویید و برگ‌های آن را به صورت درشت خرد کنید. این مرحله بسیار مهم است زیرا آماده بودن همه مواد به شما کمک می‌کند که مراحل بعدی را به راحتی و بدون عجله انجام دهید.

مرحله دوم

برای پخت پاستا، یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کمی نمک به آن اضافه کنید و سپس پاستا را داخل آب بریزید. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که به مرحله “آل دنته” (نرم و در عین حال مقاوم در برابر جویدن) برسد، بپزید. پس از پخت، پاستا را از آبکش عبور دهید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه به روش مرحله به مرحله

مرحله سوم

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا زمانی که سیرها نرم و طلایی رنگ شوند. دقت کنید که سیر نباید بسوزد، زیرا طعم تلخی به غذا می‌دهد. سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید تا فلفل‌ها نرم شوند و کمی رنگ بگیرند.

لطفا بخوانید: طرز تهیه پاستا با تن ماهی

 

مرحله چهارم

پس از نرم شدن فلفل دلمه‌ای‌ها، گوجه فرنگی‌های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید که گوجه‌ها نرم شده و آب بیندازند. حدود 5 تا 7 دقیقه زمان لازم است تا گوجه فرنگی‌ها کاملاً نرم شوند و سسی غلیظ ایجاد شود. در این مرحله می‌توانید مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید تا طعم غذا تنظیم شود.

مرحله پنجم

پس از آماده شدن سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای، پاستای پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید. پاستا را با سس به خوبی ترکیب کنید تا تمامی رشته‌های پاستا به سس آغشته شوند. ماهیتابه را روی حرارت متوسط نگه دارید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا پاستا گرم شود و طعم سس را به خود بگیرد.

لطفا بخوانید: طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

 

مرحله ششم

پس از آماده شدن پاستا، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های سرو قرار دهید. روی پاستاها را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید و برگ‌های ریحان تازه را روی آن بریزید. اگر دوست دارید می‌توانید از چند قطره روغن زیتون اضافی نیز برای طعم‌دهی بیشتر استفاده کنید. این پاستای خوشمزه و سبک را می‌توانید به عنوان یک وعده ناهار یا شام سرو کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا