فست فود

طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو ایتالیایی ویژه

Rate this post

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو یکی از غذا های اصلی خوشمزه است که ریشه غذایی ایتالیایی دارد در ایتالیا بیش از ۳۰۰ نوع پاستا وجود دارد تهیه پاستا در ایتالیا شرایط و قوانین خاصی دارد حتما در دمای خاصی خشک شود و در کشور ایتالیا خیلی ها پاستا را در خانه تهیه می کنند پاستا پنه با سس آلفردو یکی از محبوب ترین غذا می باشد امروز درآشپزون باهم یک پاستا آلفردو خیلی خوشمزه را یاد می گیریم.

هیچ کس از خوردن این فست فود بی نظیر پشیمان نخواهد شد!

 

در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزی ایرانی آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

پاستا پنه ۱ بسته
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
سس وچستر و سس خردل به مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
قرص عصاره مرغ ۱ عدد
آبلیمو ۳ ق غذا خوری

طرز تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

مرحله اول ( آماده سازی مرغ )

ابتدا مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا نازک شود و بعد ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل به سینه مرغ اضافه کنید و ماساژ دهید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی به روش مرحله به مرحله

سپس کمی روغن زیتون و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و کمی سس خردل ملایم و کمی سس وچستر (ووستشایر) به دو طرف مرغ بمالید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب مزه دار شود.

در تابه کمی روغن زیتون (یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید.

پنه مرغ با سس آلفردو

مرحله دوم (آماده سازی مواد پاستا)

مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچ های ورقه شده را به همراه ۱ قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا تفت بخورد و آبش کشیده شود ( اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث این می شود قارچ سیاه نشود.)

در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد ، خامه صبحانه اضافه کنید  و خوب مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه اضافه کرده سپس قارچ های تفت خورد شده را به سس اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله سوم ( پخت پاستا )

داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی روغن به همراه نمک می ریزیم و پاستا را اضافه می کنیم تا نرم شود و آبکش می کنیم.

پاستا آبکش شده را به سس قارچ مون اضافه کرده و در آخر مرغ و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و می گذاریم برای چند دقیقه خوب سس به خرد پاستا برود. پاستا در ظرف سرو کشیده و با مقداری جعفری و پنیر پارمزان تزئین کنید نوش جان.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمره و رستورانی

نکات و فوت و فن های پاستا

  • حتما پاستا آلفردو به صورت داغ سرو کنید.
  • بسته به جنس پاستا مقدار شیر می توان تغییر داد بعضی ها خیلی غلیظ درست می کنند و بعضی ها خیلی رقیق درست می کنند مقدار گفته شد در دستور یه سس خوب غلیظ می دهد.
  • در صورت استفاده از عصاره مرغ نمک را حذف کنید.
  • اگر پنیر پارمزان نداشتید می توان حذف کنید و یا از پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • می توان هم از پاستا فتوچینی وپاستا پنه استفاده کرد.

 

 

منبع : ashmazi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا