فست فود

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ همراه با سس سفید به روش رستورانی

Rate this post

پاستا هم یکی دیگر از غذاهای ملل می باشد. پاستا مرغ و قارچ علاوه بر سس سفید، با سس آلفردو نیز تهیه می شود و در رستوران ها به نام چیکن آلفردو شناخته شده است. پاستا مرغ و قارچ با سس سفید یکی از پر طرفدارترین نوع پاستا در تمامی رستوران های ایتالیایی می باشد و همینطور که از نامش پیداست اصالت پاستا برای کشور ایتالیا نیز می باشد. پاستا را می توان به انواع مختلف تهیه و سرو کرد که ما درآشپزون به شما پاستا قارچ و مرغ به همراه سس سفید را به سبک رستورانی آموزش می دهیم.

هیچ کس از خوردن این فست فود بی نظیر پشیمان نخواهد شد!

در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزی ایرانی آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس سفید

پاستا ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ فنجان
آب مرغ ۳ فنجان
آرد ۳ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان ۵ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آب به میزان لازم
آب لیمو به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس سفید

مرحله اول: آماده سازی پاستا

یک قابلمه را برداشته و داخل آن را تا نیمه پر آب می کنیم و کمی نمک و ۱ ق.غ روغن مایع به همراه کمی آب لیمو اضافه کرده روی شعله با حرارت زیاد گذاشته تا به جوش آید. آب که به جوش آمد پاستا با هر فرمی که در نظر دارید را به آب در حال جوش می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه زمان میدهیم تا پاستا بپزد و آبکشی می کنیم، کنار می گذاریم تا کمی سرد شود.

حتما بخوانید:  پیتزای سیب؛ با قهوه و چای هم پیتزا بخورید

مرحله دوم: آماده سازی مرغ

مرغ را به همراه ۲-۳ لیوان آب، نمک و فلفل و پودر سیر و نصف یک پیاز کوچک را در قابلمه ریخته و زمان میدهیم تا سینه مرغ بپزد و مزه دار شود. بعد از پخته شدن مرغ را از قابلمه برداشته و در یک ظرف دیگر گذاشته و داخل فر می گذاریم تا مرغ را برای زیبایی بهتر گریل کنیم. اگر تمایل نداشتید می توانید این مرحله را حذف کنید. از آب مرغ به اندازه ۳ استکان برداشته و کنار می گذاریم.

مرحله سوم: آماده سازی سس سفید

آرد و شیر را در یک قابلمه میریزیم و با مفتول دستی هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و آب مرغ به همراه کره و ۲ ق.غ روغن مایع، همه را با هم مخلوط می کنیم تا سس آماده شود.

مرحله چهارم: قارچ

قارچ را برای اینکه تیره نشود و آب نیاندازد در ماهی تابه کمی روغن مایع می ریزیم و قارچ را در روغن می ریزیم و با حرارت زیاد قارچ را در روغن تفت می دهیم و کمی آب لیمو اضافه می کنیم.

مرحله پنجم: آماده سازی پاستا مرغ و قارچ به همراه سس سفید

خب حالا که تمامی مراحل را آماده کرده ایم می توان گفت که پاستای ما آماده است و فقط باید در ظرف مورد نظر سرو کنیم. پاستا را هم یا میتوان با سس سفید مخلوط کرد و یا همینطور میتوان لا به لای پاستا سس سفید بریزیم و مرغ را برش های کوچک زده به همراه قارچ و پنیر پارمزان و کمی جعفری تزئین کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک پیتزا؛ رقیب قدرتمند پیتزا

فوت و فن های پاستا مرغ و قارچ با سس سفید

  1. برای تزئین می توانید از هر نوع سبزی که دوست داشتید استفاده کنید.
  2. اگر تمایل داشتید روی پنیر شما طلایی شود میتوانید در فر گذاشته و گریل کنید.
  3. میتوانید در صورت تمایل به جای مرغ از گوشت دیگری هم که خودتان دوست دارید استفاده کنید.
پاستا مرغ و قارچ با سس سفید
منبع : ashmazi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا