نوشیدنی

نوشیدنی هلو و چای یخ، تجربه ای نو و دلچسب؛ طلوعی از طراوت در تابستان

Rate this post

در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، چه چیزی دلچسب‌تر از یک نوشیدنی خنک و گوارا؟ نوشیدنی هلو و چای یخ، با طعم بی‌نظیر و طراوت فوق‌العاده، نغمه‌ای از خنکای تابستان را به کام شما می‌نشاند و عطش گرمای تابستان را از تنتان می‌زداید.

اگر به دنبال یک نوشیدنی خنک و سالم هستید، اگر به دنبال طعمی دلچسب و دلنشین هستید، و اگر به دنبال یک نوشیدنی ایده‌آل برای روزهای گرم تابستان هستید، نوشیدنی هلو و چای یخ بهترین انتخاب برای شماست.

پس با ما همراه باشید تا با هم نوشیدنی هلو و چای یخ بپزیم و نغمه‌ای از خنکای تابستان را در کامتان بنشانیم!

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

نوشیدنی هلو و چای یخ
تعداد نفرات 1 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
میزان سختی کم
میزان کالری در هر 100 گرم 87 کالری در هر لیوان

نوشیدنی هلو و چای یخ

اگر طرز تهیه آیس تی ( چای یخ) + خواص فوق العاده آن را خوانده باشید، حتما می‌دانید که تنوع این نوشیدنی خنک، به واسطه میوه‌های متنوعی که می‌توانید به آن اضافه کنید، بسیار زیاد است. یکی از این میوه‌های نسبتا شیرین و آبدار، هلو است که در ترکیب با چای تلخ، یک نوشیدنی متعادل و گوارا می‌سازد. این نوشیدنی، خیلی سریع و راحت آماده می‌شود و گزینه مناسبی برای پذیرایی در روزهای گرم تابستان است. در ادامه، مواد لازم و مراحل لازم برای تهیه آن را با هم می‌بینیم:

حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس موکا و آیس لاته

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی هلو و چای یخ

مواد مورد نیاز بسیار ساده و به شرح زیر است و در صورتی که هلو در منزل نداشته باشید می‌توانید برای تهیه آن از طریق خرید آنلاین میوه اقدام کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
چای دم کشیده 1 فنجان
هلوی درشت خرد شده 1 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب هلو مقداری در صورت نیاز
یخ 5 قالب
برگ نعنای تازه مقداری برای تزئین

مراحل طرز تهیه نوشیدنی هلو و چای یخ

برای تهیه این نوشیدنی خنک و خوشمزه، مطابق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: ابتدا مقداری چای دم کرده و آن را داخل یک فنجان بریزید تا کمی خنک شود.
  • مرحله دوم: حالا شکر را همراه با تکه‌های هلو و قالب‌های یخ داخل مخلوط‌کن ریخته و چای را به آن اضافه کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید 2 قاشق چایخوری، زنجبیل تازه یا آب لیموترش تازه هم به مخلوط هلو و شکر اضافه کنید.

  • مرحله سوم: برای 30 ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد کاملا میکس شده و به صورت نوشیدنی یکدستی درآیند.

به همین سادگی و سرعت، نوشیدنی هلو و چای یخ آماده است و می‌توانید آن را داخل فنجانی مناسب ریخته و با چند برگ نعناع و چند برش هلو تزئین کنید.

در پایان این مطلب، اگر به طعم چای‌های ترکیبی علاقمندید، طرز تهیه چای لاته – چای لاته چیست؟ را هم حتما بخوانید تا دانش و مهارت شما در سرو انواع چای بیشتر شود.

روشی دیگر برای طرز تهیه نوشیدنی هلو و چای یخ

در روش قبلی، نوشیدنی هلو و چای یخ، بافتی شبیه اسموتی یا آبمیوه‌های پالپ‌دار پیدا می‌کند، اما اگر می‌خواهید یک نوشیدنی کاملا صاف شده و زلال داشته باشید، از این روش استفاده کنید:

  • برش‌های هلو را همراه با شکر و آب داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید.
  • سپس در ابتدا، حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد، پس از آن، شعله را کمتر کنید و با پشت یک قاشق چوبی هلوها را فشار دهید تا عصاره آن‌ها با بقیه مواد ترکیب شود.
  • مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود و هلوها هم کاملا نرم شوند.
  • حالا حرارت را خاموش کنید و برای 30 ثانیه درب قابلمه را بگذارید تا عطر و طعم هلوها کاملا به خورد این شربت برود.
  • در ادامه، طبق روال همیشگی، چای را دم کنید و قوری را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
  • سپس، چای را از صافی عبور داده و داخل یک پارچ مناسب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  • پس از چند ساعت، شربت هلو را با استفاده از صافی، داخل پارچ بریزید تا آیس تی هلوی خوشمزه شما آماده شود.
حتما بخوانید:  از خواص و فواید کاپوچینو تعجب خواهید کرد!

موقع سرو در هر لیوان، چند تکه یخ و در صورت تمایل، چند برش هلو بیندازید.

چند نکته در طرز تهیه آیس تی هلو

در طرز تهیه نوشیدنی هلو و چای یخ به این نکات توجه داشته باشید:

  • مقدار موادی که در این دستور آمد، یک حد متعادل و نرمال است. اما اگر دوست دارید طعم تلخ چای غالب باشد، مقدار چای را کمی بیشتر کنید.
  • علاوه بر چای سیاه، از چای سبز یا هر نوع چای دیگری هم می‌توانید استفاده کنید.

البته، اگر اطلاعات کاملی درباره انواع چای ندارید، خواندن مطلب چای سیاه و انواع آن، آشنایی با طبع چای سیاه و تفاوت آن با چای سبز را از دست ندهید.

  • در صورت عدم دسترسی به هلوهای تازه، می‌توانید کمپوت هلو را جایگزین آن کنید و در این صورت، باید شکر حذف شود.
  • مدت نگهداری آیس تی هلو در یخچال، 5 روز است و بیش از این مقدار، عطر و کیفیت مطلوب خود را از دست خواهد داد.
  • رنده پوست لیموترش، عطر و طعم این نوشیدنی دلچسب را چند‌برابر می‌کند، اما دقت داشته باشید که فقط قسمت رنگی پوست لیمو را جدا کنید تا چای شما تلخ نشود.
  • اگر دوست دارید خلاقیت بیشتری به خرج دهید، تکه‌های هلو را در قالب‌های یخی منجمد کرده و هنگام سرو این شربت، به جای یخ از آن‌ها استفاده کنید.
  • اگر برای تهیه چای از چای‌های کیسه‌ای استفاده کردید، هرگز کیسه چای را فشار ندهید، چون این کار باعث آزاد شدن تانن چای شده و تلخی نامطلوبی به آن می‌دهد.

چند خاصیت مهم آیس تی هلو

دانستن خواص این نوشیدنی خنک، لذت نوشیدن آن را بیشتر می‌کند:

  • هلو یک آبرسان قوی است و مانند یک لوسیون طبیعی، پوست شما را شاداب و شفاف نگه می‌دارد. به علاوه باعث قلیایی شدن خون و تقویت عملکرد کبد و روده‌ها می‌شود.
  • توصیه می‌کنیم در نوشیدنی هلو و چای یخ، پوست هلو را حذف نکنید، زیرا این ماده با از بین بردن لایه‌های چربی بدن، چاقی را از بین می‌برد.
  • چای یخ، ضدعفونی کننده است و همراه با عطر بی‌نظیر هلو، بوی بد دهان را از بین می برد.
  • این نوشیدنی گوارا و خنک، عملکرد سیستم دفاعی بدن را بهبود می‌بخشد.
  • چای یخ، باعث افزایش هوشیاری و بهبود عملکرد مغز شده و خستگی و استرس را از بین می‌برد.
  • آیس تی اثرات ضد التهابی دارد و می‌تواند به تخفیف علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند.
حتما بخوانید:  چگونه می­ توان مدت زمان نگهداری آب سیب را افزایش داد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا