آموزش آشپزی

طرز تهیه ناگت میگو خانگی ساده و خوشمزه

Rate this post

اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید و در عین حال به دنبال غذایی ساده و راحت و اما خوشمزه هستید تا بتوانید در زمان کمی آن را درست کنید به شما پیشنهاد میکنیم ناگت میگو را امتحان کنید. ناگت نوعی فست فود سوخاری خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با مرغ درست میشود. ناگت میگو هم بسیار خوشمزه است و دستور پخت بسیار ساده ای دارد. در ادامه این پست طرز تهیه ناگت میگو توضیح داده شده است.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

آموزش ناگت میگو در خانه

مواد مورد نیاز

میگو ۵۰۰ گرم
گشنیز یک لیوان
پیاز یک عدد
سیر ۴ حبه
پنیر پیتزا ۱ لیوان
فلفل سبز و قرمز ۳ عدد
نمک به میزان لازم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ناگت میگو

طرز تهیه میگو سوخاری فرانسوی خوشمزه

مراحل طرز تهیه ناگت میگو خانگی

زمان مورد نیاز: ۳۵ minutes.

  1. مرحله اول

    برای شروع میگوهای رگ گیری شده را درون یک کاسه بریزید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به ۴ قسمت برش بزنید.

  2. مرحله دوم

    چند حبه سیر را پوست بگیرید و درون کاسه بریزید. مقداری گشنیز بشویید و بعد از اینکه آب اضافی آنها خشک شد روی مواد بریزید.

  3. مرحله سوم

    همه مواد آماده شده درون کاسه را به همراه فلفل سبز و قرمز و پنیر پیتزا درون چرخ گوشت بریزید و یک بار چرخ کنید. همچنین میتوانید همه مواد را درون غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.

  4. مرحله چهارم

    نمک، فلفل، زردچوبه و کمی پودر سوخاری اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم یکدست شوند. سپس روی مواد را با یک سلفون بکشید و یک الی دو ساعت درون یخچال قرار بدهید.

  5. مرحله پنجم

    مواد را از یخچال خارج کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و با دست به شکل دلخواه فرم بدهید. سپس داخل تابه ای روغن بریزید و زمان بدهید تا روغن کمی داغ شود. ناگتها را درون آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید تا همه طرف آن به خوبی سرخ شود. درون ظرف مورد نظر بچینید و با گوجه و خیارشور و سس دلخواه نوش جان کنید.

حتما بخوانید:  غذا با مرغ چرخ کرده و سیب زمینی (شپردز پای)

به این مطلب امتیاز دهید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا