آموزش آشپزی

طرز تهیه ناگت میگو خانگی؛ دستور پخت ناگت میگو

Rate this post

آیا به دنبال یک غذای دریایی خوشمزه، پرخاصیت و در عین حال ساده برای تهیه هستید؟ ناگت میگو، انتخابی ایده‌آل برای شماست! این غذای جذاب، با ظاهری فریبنده و طعمی بی‌نظیر، به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما باشد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه ناگت میگو خانگی را به صورت گام به گام آموزش می‌دهیم تا از طبخ این غذای لذیذ لذت ببرید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد لازم برای تهیه ناگت میگو خانگی

ماده اولیه مقدار
میگو 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
گشنیز 100 گرم
فلفل تند 1 عدد (اختیاری)
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پودر سوخاری 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

 

طرز تهیه ناگت میگو خانگی

مرحله اول تهیه ناگت میگو خانگی

میگوها را به دقت بشویید و رگ سیاه پشت آنها را جدا کنید. سپس پوسته و سر میگوها را جدا کنید، اما می‌توانید دم آنها را برای زیبایی کار حفظ کنید. پس از آن میگوهای تمیز شده را مجدداً بشویید و در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم تهیه ناگت میگو خانگی

پیاز را رنده یا ریز خرد کنید و به همراه سیر له شده، گشنیز ساطوری شده و فلفل تند (در صورت تمایل) به میگوها اضافه کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی | راز خوشمزه شدن کتلت مرغ

مرحله سوم تهیه ناگت میگو خانگی

پنیر پیتزا را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه اضافه کنید. سپس مایه را به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.

مرحله چهارم تهیه ناگت میگو خانگی

در یک کاسه، پودر سوخاری را بریزید. سپس در یک تابه، روغن را به مقدار کافی گرم کنید.

مرحله پنجم تهیه ناگت میگو خانگی

از مایه ناگت به اندازه یک گردو برداشته و به شکل دلخواه (گرد، بیضی یا ناگت‌های لقمه‌ای) فرم دهید. سپس هر ناگت را در پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شود.

ناگت‌های سوخاری شده را به آرامی در روغن داغ فرو کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.

مرحله ششم تهیه ناگت میگو خانگی

ناگت‌های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

و در آخر ناگت میگو را به همراه سس دلخواه (سس تارتار، سس مایونز، سس گوجه فرنگی) و یا مخلوطی از ماست، خیارشور و نعناع ساطوری سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ناگت میگو

  • برای تهیه ناگت میگو می‌توانید از میگو پاک شده و بدون پوست و دم نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر پاپریکا، پودر آویشن یا پودر فلفل قرمز نیز در مایه ناگت استفاده کنید.
  • برای پخت رژیمی ناگت میگو می‌توانید به جای سرخ کردن آنها در روغن، از فر استفاده کنید. برای این کار، ناگت‌های سوخاری شده را در سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • ناگت میگو را می‌توانید به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه ته انداز ماهی جنوبی؛ ته انداز ماهی بوشهری

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید به راحتی ناگت میگو خانگی خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.

نوش جان.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا