شیرینی

طرز تهیه نان شیرینی گیلاس به روش مرحله به مرحله

Rate this post

نان شیرینی گیلاس، یک دسر لذیذ و خوشمزه است که به‌ویژه در فصل تابستان که گیلاس‌های تازه در دسترس هستند، بسیار محبوب است. این شیرینی با طعم شیرین و ملس گیلاس، ترکیبی از بافت نرم و مرطوب کیک و شیرینی گیلاس را به ارمغان می‌آورد که هر کسی را به خود جذب می‌کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با تهیه این شیرینی خوشمزه در خانه، می‌توانید لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان سپری کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه را برایتان آماده کرده‌ایم. برای مثال طرز تهیه شیرینی نخودچی، طرز تهیه کیک بادام زمینی، طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل، طرز تهیه کروسان شکلاتی و انواع شیرینی قزوینی را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم.

 

مواد لازم نان شیرین گیلاس

مواد لازم مقدار
تخم مرغ 2 عدد
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
آرد 1.5 پیمانه
پودر بادام 2 قاشق غذاخوری
گیلاس 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای‌خوری
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه نان شیرینی گیلاس

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. گیلاس‌ها را بشویید، هسته‌های آن‌ها را خارج کنید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس گیلاس‌های خرد شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. چند عدد گیلاس را نیز به صورت کامل یا نصف شده برای تزئین روی کیک کنار بگذارید.

مرحله دوم

آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام را با هم مخلوط کرده و از یک الک عبور دهید تا کاملاً یکنواخت شوند. این مخلوط را کنار بگذارید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی رولت مربایی خانگی و خوشمزه

مرحله سوم

کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ و شکر را با استفاده از همزن بزنید تا یک کرم سفید و حجیم به دست آید. سپس وانیل، کره ذوب شده و شیر را به این مخلوط اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

مخلوط آرد را کم کم به مواد مایع اضافه کنید و با حرکت‌های آرام هم بزنید تا یک خمیر صاف و یکنواخت به دست آید. سپس گیلاس‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم

قالب کیک را با کره چرب کنید و خمیر کیک را درون قالب بریزید. سپس گیلاس‌های کامل یا نصف شده را روی خمیر قرار دهید.

مرحله هفتم

قالب را درون فر گرم شده قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی و مغز آن کاملاً پخته شود. برای اطمینان از پخت کامل، می‌توانید یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

مرحله هشتم

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به قطعات دلخواه برش دهید و سرو کنید. این نان شیرینی گیلاس را می‌توانید با یک لیوان چای یا قهوه سرو کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

 

حتما بخوانید : شیرینی روح افزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا