انواع دسر
محلبی کرم لاته؛ دسری خنک و دلچسب برای روزهای گرم
مواد لازم برای تهیه محلبی کرم لاته (برای 4 نفر):
نام ماده | مقدار |
---|---|
شیر | 1 لیتر |
شکر | 1/2 پیمانه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 200 میلی لیتر |
شکلات تخته ای | 50 گرم |
مرحله اول تهیه محلبی کرم لاته
قسمت ساده را در ظرف های مورد نظر برای سرو بریزید و سپس لایه دوم و سوم را به ترتیب قسمت های رنگی را بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
چه نوع قهوه ای برای تهیه محلبی کرم لاته مناسب تر است؟
برای تهیه محلبی کرم لاته میتوانید از پودر قهوه فوری یا قهوه اسپرسو دم شده استفاده کنید. اگر از پودر قهوه فوری استفاده میکنید، 2 قاشق غذاخوری پودر قهوه کافی است. اما اگر از قهوه اسپرسو دم شده استفاده میکنید، 1/4 پیمانه قهوه اسپرسو کافی است.
اگر محلبی خیلی غلیظ شد، چه کار باید کرد؟
اگر محلبی شما خیلی غلیظ شد، میتوانید کمی شیر گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق تر شود.
اگر محلبی طعم قهوه نداشت، چه کار باید کرد؟
اگر محلبی شما طعم قهوه نداشت، میتوانید مقدار پودر قهوه را افزایش دهید یا از قهوه اسپرسو دم شده به جای پودر قهوه فوری استفاده کنید.
محلبی کرم لاته را تا چه مدت میتوان در یخچال نگهداری کرد؟
محلبی کرم لاته را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.