انواع دسر

طرز تهیه محلبی دو رنگ پرتقالی خوشمزه و مجلسی

Rate this post

آیا به دنبال دسری خوشمزه و زیبا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود هستید؟ محلبی پرتقالی یک دسر دو رنگ و دو لایه است که با طعم بی‌نظیر پرتقال و لطافت محلبی، می‌تواند انتخاب عالی برای هر مناسبتی باشد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

این دسر خوش‌طعم و جذاب با ترکیب آب پرتقال تازه و مواد ساده‌ای چون شیر، شکر و نشاسته ذرت تهیه می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله بیاموزید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد اولیه برای تهیه محلبی پرتقال

مواد لازم برای قسمت پرتقالی مقدار
آب پرتقال تازه ۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای قسمت محلبی مقدار
شیر ۳ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
حتما بخوانید:  محلبی کرم لاته؛ دسری خنک و دلچسب برای روزهای گرم

طرز تهیه محلبی پرتقال

مرحله اول تهیه محلبی دو رنگ پرتقالی

ابتدا آب پرتقال تازه را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر را به آب پرتقال اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً حل شود.

در همین حال، نشاسته ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا یکدست شود و گلوله‌ای باقی نماند. حالا مخلوط نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. وقتی مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد، حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به غلظت مناسبی برسد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط پرتقالی را در لیوان‌های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

مرحله دوم تهیه محلبی دو رنگ پرتقالی

برای تهیه قسمت محلبی، ابتدا شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر، نشاسته ذرت و آرد سفید را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد خشک در شیر حل شوند.

حالا حرارت را کمی بالا ببرید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند. وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم تهیه محلبی دو رنگ پرتقالی

پس از خنک شدن قسمت پرتقالی، می‌توانید قسمت محلبی را روی آن بریزید. و یا قسمت محلبی را در ته ظرف و قسمت پرتقالی را روی آن بریزید. این کار را می‌توانید در ظرف های مختلف یا قالب‌های متنوع انجام دهید.

اطمینان حاصل کنید که قسمت پرتقالی کاملاً سرد و سفت شده است تا لایه‌ها با هم مخلوط نشوند. محلبی را به آرامی روی قسمت پرتقالی بریزید و لیوان‌ها را دوباره در یخچال قرار دهید تا محلبی نیز سرد و سفت شود.

حتما بخوانید:  پاناکوتای زعفرانی؛ طعم بهشتی زعفران در دسری خنک و لذیذ

مرحله چهارم تهیه محلبی دو رنگ پرتقالی

برای بهتر شدن طعم و رنگ قسمت پرتقالی، از پرتقال‌های تازه و شیرین استفاده کنید.
حتماً نشاسته ذرت را قبل از اضافه کردن به مخلوط با آب سرد مخلوط کنید تا از ایجاد گلوله‌های نشاسته جلوگیری شود.

در هنگام هم زدن مواد، به طور مداوم و یکنواخت هم بزنید تا مخلوط یکدست و بدون گلوله باقی بماند.
اگر دوست دارید دسر شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بر اساس ذائقه خود افزایش دهید.

محلبی پرتقالی یک دسر شیک و خوشمزه است که می‌تواند جلوه‌ای خاص به میزهای پذیرایی شما ببخشد. با تهیه این دسر به روشی که توضیح دادیم، می‌توانید مهمانان خود را با یک دسر خانگی و خوش‌طعم شگفت‌زده کنید. این دسر دو رنگ نه تنها از لحاظ ظاهری زیباست، بلکه طعم بی‌نظیری نیز دارد که هر کسی را مجذوب خود می‌کند. پس از امتحان کردن این دستور، شما نیز به یکی از طرفداران محلبی پرتقالی تبدیل خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا