آموزش آشپزی

طرز تهیه لازانیا اسفناج و مرغ خانگی و خوشمزه

Rate this post

به دنبال یک غذای خوشمزه، مغذی و پرطرفدار برای میهمانی‌ها و دورهمی‌های خود هستید؟ لازانیا اسفناج و مرغ، انتخابی بی‌نظیر برای شماست. این غذا با ترکیب طعم لذیذ مرغ، اسفناج و پنیر، به همراه سس بشامل مخصوص، تجربه‌ای به یاد ماندنی از آشپزی ایتالیایی را برایتان رقم خواهد زد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، طرز تهیه این لازانیای خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد لازم لازانیا اسفناج و مرغ

ماده اولیه مقدار
لازانیا 12 ورق
مرغ 500 گرم
اسفناج 400 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیتر
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلا 500 گرم
پنیر پارمزان 50 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ خوشمزه و رستورانی

 

طرز تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

مرحله اول تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و با مقداری نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. سپس اسفناج را پاک کرده و بشویید. در این مرحله  آن را در آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

مرحله دوم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

قارچ ها را نیز به صورت ورقه ای برش دهید. سپس پیاز و سیر را ریز خرد کنید.

مرحله سوم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

در یک تابه روغن زیتون گرم کنید و مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ را به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی شود.
پس از پخت مرغ، آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

در همان تابه ای که مرغ را در آن پختید، کره را ذوب کنید. سپس آرد را به کره اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

به تدریج شیر را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود. سپس جوز هندی، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مزه دار شود.

 

مرحله ششم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

در یک تابه دیگر روغن زیتون گرم کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس قارچ های ورقه ای را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نیز پخته شوند. و در آخر اسفناج آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا اسفناج گرم شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب بناب آذربایجان به روش مرحله به مرحله

 

مرحله هفتم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در کف یک ظرف پیرکس یا سینی فر، مقداری از سس بشامل بریزید.
  • یک لایه از ورقه های لازانیا را روی سس بچینید.
  • روی لازانیا، مقداری از مخلوط مرغ پخته شده بریزید.
  • سپس، مقداری از اسفناج تفت داده شده را روی مرغ پخش کنید.
  • روی اسفناج، پنیر موزارلا رنده شده بریزید.

مرحله هشتم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند و به لایه آخر برسید. و در نهایت، روی لازانیا را با سس بشامل و پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.

مرحله نهم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ

ظرف لازانیا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا لازانیا پخته و پنیرها ذوب و طلایی شوند. پس از پخت، لازانیا را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس لازانیا را به صورت دلخواه برش داده و سرو کنید.

 

نکات و فوت و فن‌های آموزش لازانیا اسفناج و مرغ

  • برای طعم قوی تر می توانید از 1 قاشق غذاخوری پودر سیر یا پودر پیاز به سس بشامل اضافه کنید.
  • ¼ فنجان پنیر ریکوتا را به سس بشامل اضافه کنید تا لازانیای شما طعم خامه ای تری داشته باشد.
  • از ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده و ریز شده به مخلوط اسفناج اضافه کنید.
  • برای طعم تندتر، می توانید از ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز به سس بشامل یا مخلوط مرغ اضافه کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد الویه؛ سالاد الویه با مرغ

ظاهری جذاب به لازانیای خود بدهید:

  • قبل از قرار دادن لازانیا در فر، روی آن را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.
  • از برگ های ریحان تازه برای تزیین لازانیای پخته شده استفاده کنید.
  • می توانید از گوجه فرنگی گیلاسی برش خورده برای تزیین لازانیا استفاده کنید.

نکات پخت:

  • برای اینکه لازانیای شما در فر خشک نشود، می توانید در حین پخت، یک ظرف آب در قفسه پایینی فر قرار دهید.
  • اگر ورقه های لازانیای شما ضخیم هستند، می توانید قبل از استفاده آنها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش بپزید تا کمی نرم شوند.
  • برای برش آسان لازانیا، از چاقوی تیز استفاده کنید و لازانیا را به صورت داغ برش ندهید.
  • لازانیای باقی مانده را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، آن را در فر گرم کنید.

امیدواریم با رعایت این نکات، لازانیای اسفناج و مرغی خوشمزه و دلچسب تهیه کنید و از سرو آن به همراه خانواده و دوستانتان لذت ببرید.

نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا