طرز تهیه قهوه دمی خانگی خوشمزه و انرژی بخش
قهوه دمی یکی از محبوبترین و خوشطعمترین نوشیدنیهای گرم است که به دلیل طعم غنی و عطر دلپذیرش، هواداران زیادی در سراسر جهان دارد. این قهوه با استفاده از روشهای مختلف دم کردن مانند فیلتر، فرنچ پرس و اسپرسو ماشین تهیه میشود.
در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.
در این مطلب آموزشی، به شما نحوه تهیه قهوه دمی با استفاده از قهوهساز فیلتری را به صورت کامل و با جزئیات آموزش خواهیم داد تا بتوانید در خانه از یک فنجان قهوه عالی لذت ببرید.
ما در مجله آشپزون طرز تهیه انواع نوشیدنیهای خوش طعم و گوارا را برایتان آماده کردهایم. برای مثال دمنوش برای صفراوی ها، طرز تهیه اسموتی آووکادو، طرز تهیه شربت آلبالو مجلسی، طرزتهیه شربت گیلاس خانگی و طرز تهیه شربت لیمو عمانی عراقی نمونههای از این نوشیدنیهای خوش طعم هستند که به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شدهاند.
مواد لازم قهوه دمی خانگی
نام ماده | مقدار |
---|---|
آب | ۲۵۰ میلیلیتر |
قهوه آسیاب شده | ۱۵ گرم |
فیلتر قهوه | ۱ عدد |
طرز تهیه قهوه دمی
مرحله اول
ابتدا باید تمام مواد اولیه را آماده کنید. آب باید ترجیحاً تصفیهشده و بدون املاح باشد تا طعم قهوه خالص بماند. قهوه را به میزان لازم آسیاب کنید. بهتر است از قهوه تازه و بهتازگی آسیابشده استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشید.
مرحله دوم
آب را در کتری یا دستگاه آب جوش گرم کنید تا به دمای حدود ۹۲-۹۶ درجه سانتیگراد برسد. دقت کنید که آب نباید به نقطه جوش برسد، زیرا جوشیدن آب باعث میشود که طعم تلخ و نامطبوعی به قهوه بدهد.
مرحله سوم
فیلتر قهوه را در قهوهساز قرار دهید و مقداری آب گرم روی فیلتر بریزید تا کاملاً مرطوب شود. این کار به حذف هرگونه طعم کاغذی از فیلتر کمک میکند. سپس آب اضافی را از قهوهساز خالی کنید.
مرحله چهارم
قهوه آسیاب شده را به آرامی داخل فیلتر بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله پنجم
آب گرم را به آرامی و به صورت دورانی روی قهوه بریزید. در ابتدا حدود ۳۰ میلیلیتر آب روی قهوه بریزید و ۳۰ ثانیه صبر کنید تا قهوه کمی بخیسد. این مرحله به نام “بلومینگ” شناخته میشود و به آزاد شدن گازهای محبوس در قهوه کمک میکند. سپس باقیمانده آب را به آرامی و در چند مرحله روی قهوه بریزید. دقت کنید که آب به طور یکنواخت روی سطح قهوه توزیع شود.
مرحله ششم
اجازه دهید که آب به آرامی از قهوه عبور کرده و در ظرف زیرین جمع شود. این فرآیند ممکن است بین ۳ تا ۴ دقیقه طول بکشد.
مرحله هفتم
پس از اتمام فرآیند دم کردن، فیلتر حاوی قهوه را از قهوهساز خارج کنید. قهوه دمی آماده است و میتوانید آن را در فنجان سرو کنید. اگر دوست دارید، میتوانید به قهوه خود شکر، شیر یا خامه اضافه کنید تا طعم دلخواهتان را به دست آورید.
برای داشتن یک قهوه دمی عالی، دقت کنید که همیشه از قهوه تازه استفاده کنید و آب را به دمای مناسب برسانید. همچنین میزان قهوه و آب باید متناسب باشد تا طعمی متعادل و خوشمزه به دست آید.
این روش تهیه قهوه دمی میتواند به شما کمک کند تا در خانه از یک فنجان قهوه خوشطعم و حرفهای لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و بتوانید با استفاده از آن، قهوه دمی بینظیری تهیه کنید.