آموزش آشپزی

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده | فلافل گوشت آسان

Rate this post

فلافل گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ است که ترکیبی از طعم دلپذیر فلافل و گوشت چرخ کرده را به ارمغان می‌آورد. این غذا به راحتی قابل تهیه است و می‌تواند یک انتخاب عالی برای ناهار یا شام باشد.

در مجله آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، با دستور کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا با تهیه این غذای خوشمزه، سفره‌ای رنگین و متنوع برای خود و خانواده‌تان فراهم کنید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

مواد اولیه برای تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

مواد اولیه مقدار
نخود ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
جعفری تازه ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه واویشکا مرغ؛ خورش بین المللی گیلانی

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

مرحله اول تهیه فلافل گوشت

نخود را از شب قبل در آب بخیسانید تا خوب نرم شود.
نخودها را آبکشی کرده و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید.
جعفری تازه را شسته و خرد کنید.

مرحله سوم تهیه فلافل گوشت

نخودهای آبکشی شده، پیاز خرد شده، سیر و جعفری را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و زیره سبز را به خمیر نخود اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه فلافل یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

از مایه فلافل به اندازه یک گردو برداشته و آن را به شکل گرد و تخت فرم دهید.
این کار را با بقیه مایه فلافل تکرار کنید تا همه مواد مصرف شود.

مرحله پنجم تهیه فلافل گوشت

در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و برشته شود.
فلافل‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله ششم تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

فلافل‌های آماده را در ظرف سرو بچینید.
می‌توانید فلافل‌ها را با نان پیتا، سبزیجات تازه و سس‌های مختلف سرو کنید.

نکات تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

  • از نخود خشک استفاده کنید و نخود کنسروی توصیه نمی‌شود، زیرا باعث خمیر شدن فلافل‌ها می‌شود.
  • حتماً نخودها را خوب بخیسانید تا در هنگام میکس کردن به راحتی پوره شوند.
  • از گوشت چرخ کرده تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم فلافل‌ها بهتر شود.
  • می‌توانید به جای سرخ کردن، فلافل‌ها را در فر بپزید تا سالم‌تر باشد.
حتما بخوانید:  طرز تهیه لوه کباب مازندرانی | لوه کباب با گوشت گوسفندی

فوت و فن‌های تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

  • همیشه از نخود خشک استفاده کنید و از نخود کنسروی پرهیز کنید. نخود خشک باعث می‌شود که فلافل‌ها بافتی ترد و مناسب داشته باشند.
  • نخودها را حداقل ۲۴ ساعت در آب بخیسانید تا نرم شوند و به راحتی پوره شوند. این کار همچنین باعث کاهش زمان پخت و بهبود بافت فلافل می‌شود.
  • پس از خیساندن، نخودها را به خوبی آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آن‌ها کاملاً تخلیه شود. نخودهای مرطوب می‌توانند باعث شل شدن خمیر فلافل شوند.
  • استفاده از جعفری و گشنیز تازه طعم و عطر فلافل‌ها را بهتر می‌کند. همچنین می‌توانید از نعناع و شوید نیز استفاده کنید.
  • نخودها را به همراه پیاز، سیر و سبزیجات در غذاساز بریزید و به خوبی میکس کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. از خردکن نیز می‌توانید استفاده کنید، اما باید اطمینان حاصل کنید که خمیر کاملاً نرم و یکنواخت باشد.
  • گوشت چرخ کرده را به مواد نخودی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی باعث می‌شود فلافل‌ها سبک‌تر و سالم‌تر شوند.
  •  از ادویه‌های تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم فلافل‌ها بهتر شود. زیره، گشنیز خشک، و پاپریکا از جمله ادویه‌های اصلی در تهیه فلافل هستند.
  • میزان نمک و فلفل را به ذائقه خود تنظیم کنید. اضافه کردن کمی پودر لیمو عمانی نیز می‌تواند طعم تازگی به فلافل‌ها بدهد.
  • روغن باید به دمای مناسبی برسد تا فلافل‌ها سریع و یکنواخت سرخ شوند. دمای مناسب روغن بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد است.
  • قبل از سرخ کردن، یک تکه کوچک از مایه فلافل را در روغن بیندازید. اگر تکه به سرعت بالا آمد و حباب زد، دمای روغن مناسب است.
  • فلافل‌ها را در دفعات کم سرخ کنید تا دمای روغن به شدت کاهش نیابد و فلافل‌ها به خوبی پخته شوند.
  • فلافل‌های سرخ شده را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد، فلافل‌ها را در فر یا در ماهیتابه با کمی روغن گرم کنید تا ترد و خوشمزه باقی بمانند.
  • مایه فلافل خام را می‌توانید به صورت گرد درآورده و در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرخ کردن، اجازه دهید فلافل‌ها به دمای محیط برسند.
  • فلافل‌ها را می‌توانید با نان پیتا، سبزیجات تازه، و انواع سس‌ها مانند سس ماست و خیار، سس تاهینی، و سس گوجه سرو کنید.
  • از گوجه، خیارشور، پیاز، و سبزیجات تازه برای تزئین استفاده کنید تا طعم و ظاهر جذاب‌تری به فلافل‌ها بدهید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه اشکنه

با رعایت این فوت و فن‌ها، فلافل گوشت چرخ کرده‌ای خوشمزه و لذیذ خواهید داشت که هر کسی را به وجد می‌آورد. تجربه خود را از تهیه این غذا با دیگران به اشتراک بگذارید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا