آموزش آشپزی

طرز تهیه فلافل گوشت خوشمزه و آسان

Rate this post

فلافل یکی از غذاهایی است که میتوانید به راحتی در منزل درست کنید. ماده اصلی در تهیه فلافل نخود است. اما اگر طرفدار ساندویچ فلافل هستید به شما پیشنهاد میکنیم این دستور پخت را حتما امتحان کنید. در این پست طرز تهیه فلافل گوشت توضیح داده شده است. با ما همراه شوید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

دستور تهیه فلافل گوشت

مواد مورد نیاز

نخود ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیب زمینی یک عدد
سیر ۴ حبه
گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
آرد نخود چی یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز و زیره از هر کدام نصف قاشق چایخوری

دستور پخت فلافل آبادانی در خانه

طرز تهیه فلافل گوشت

مراحل طرز تهیه فلافل گوشت

زمان مورد نیاز: ۱ ساعت.

  1. مرحله اول

    نخود ها را از یک شب قبل خیس کنید و در این مدت چندین بار آب نخود ها را عوض کنید.

  2. مرحله دوم

    یک عدد سیب زمینی و یک عدد پیاز را پوست بگیرید و چند تکه کنید. همچنین ۴ حبه سیر پوست بگیرید. گشنیز ها را بشویید و اجازه بدهید تا آب اضافی آنها خارج شود.

  3. مرحله سوم

    همه مواد شامل نخودهای خیس خورده، گوشت، سیر، پیاز، سیب زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و زیره را درون غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا همه مواد به خوبی له شوند و با هم ترکیب شوند.

  4. مرحله چهارم

    وقتی مواد را چرخ شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و یک قاشق غذاخوری آرد نخود چی و بیکینگ پودر به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی ظرف را سلفون بکشید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

  5. مرحله پنجم

    بعد از دو ساعت مواد را از یخچال خارج کنید. درون یک تابه روغ بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا داغ شود. سپس یا با فلافل زن یا با دست فلافل ها را درست کنید و درون روغن هر دو طرف آنها را سرخ کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه لازانیا رولی اسفناج (تصویری)

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا