انواع دسر

طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

Rate this post

فرنی شعریه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی شعریه در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم فرنی شعریه
شیر ۴ لیوان
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
شکر ½ لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق غذاخوری
رشته شعریه ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
شیرعسلی یا پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و پودر هل به مقدار کافی
مغز گردو یا مغز فندق به مقدار کافی

طرز تهیه فرنی شعریه

مرحله اول

برای تهیه فرنی شعریه خوشمزه در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم کره ذوب شود. حالا رشته شعریه را کمی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا رشته را تفت می دهیم تا سرخ شده و طلایی رنگ شود، سپس شیر عسلی را به همراه مقداری پودر دارچین، پودر هل و مغز گردو خرد شده به تابه افزوده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا تابه را از روی حرارت برداشته و به سراغ درست کردن فرنی می رویم، برای این منظور شیر را به همراه آرد برنج و شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پودینگ انبه

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا فرنی به غلظت مناسب برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه فرنی را مجددا مخلوط می کنیم تا خامه کاملا پخش شود، سپس فرنی را درون لیوان های سرومان ریخته و مقداری از مخلوط رشته های شعریه روی مایه فرنی می ریزیم و با خلال پسته و غنچه گل محمدی تزیین می کنیم. نوش جان.

 

منبع : chishi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا