انواع دسر

سفره ای شاد و رنگارنگ با فرنی سه رنگ؛ طرز تهیه سریع و مجلسی

Rate this post

طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی خوشمزه به روش مجلسی

 

طرز تهیه روکر آناناس روکر آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مخصوص بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه که دسرهای مجلسی محسوب …

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

فرنی سه رنگ از دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می توانیم آنرا به سلیقه خود با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی سه رنگ در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
شیر ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه فرنی سه رنگ

مرحله اول

برای تهیه فرنی سه رنگ مجلسی در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و کمی هم می زنیم تا نشاسته تا حد ممکن داخل شیر حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

به دلیل اینکه اگر نشاسته خام بماند، طعم فرنی را خرب می کند، حتما باید حرارت زیر قابلمه کم باشد تا نشاسته قبل از غلیظ شدن به طور کامل بپزد. ترکیب نشاسته و شیر را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا کمی غلیظ شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

مرحله سوم

در این مرحله خامه هم دمای محیط را اضافه کرده و هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرات کنار می گذاریم. در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا فرنی کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، یه یک قسمت وانیل، به قسمت دوم زعفران دم کرده و به قسمت آخر پودر کاکائو اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا فرنی ها به صورت یکدست رنگی شوند.

مرحله پنجم

قالب های مورد نظرمان را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مقداری فرنی زعفرانی داخل قالب ها می ریزیم و آنها را درون فریزر قرار می دهیم تا فرنی سفت شود. در ادامه قالب ها را از فریزر خارج کرده و لایه شکلاتی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مجددا قالب‌ها را درون فریزر قرار می دهیم تا فرنی شکلاتی هم سفت شود. در نهایت قالب‌ها را از فریزر خارج کرده و لایه وانیل را اضافه می‌کنیم. در آخر قالب‌ها را به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا فرنی بستنی آماده سرو شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا