طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی و شیک مرحله به مرحله
فرنی سه رنگ یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعمهای متنوع و رنگهای زیبا، توجه هر کسی را به خود جلب میکند. این دسر خوشمزه و خوشرنگ از ترکیب سه لایه مختلف تشکیل شده که هر کدام با طعم و رنگ خاص خود، تجربهای متفاوت و لذتبخش را برای شما به ارمغان میآورند.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
با تهیه این دسر خوشمزه، میتوانید میز پذیرایی خود را زیبا و شیک کنید و مهمانان خود را شگفتزده کنید. در این مطلب آموزشی، طرز تهیه فرنی سه رنگ را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل توضیح خواهیم داد.
جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشتهایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوهای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آنها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کردهایم.
مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ با آرد برنج
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
آرد برنج | ۶ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ لیوان |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
پودر پسته و بادام | به میزان لازم |
طرز تهیه فرنی سه رنگ مرحله به مرحله
مرحله اول تهیه فرنی سه رنگ
برای شروع کار، ابتدا باید تمام مواد اولیه را آماده کنید. آرد برنج را الک کنید تا هیچگونه تودهای در آن باقی نماند. شیر را نیز از قبل در دمای اتاق قرار دهید تا سرد نباشد و هنگام پخت، دسر به خوبی غلیظ شود. گلاب و زعفران دم کرده را نیز در ظرفهای جداگانه آماده کنید.
مرحله دوم تهیه فرنی سه رنگ
ابتدا آرد برنج را با شیر مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا آرد به خوبی در شیر حل شود. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا مواد به غلظت مطلوب برسد. در این مرحله باید دقت کنید که حرارت زیاد نباشد تا مواد نسوزد.
مرحله سوم تهیه فرنی سه رنگ
بعد از اینکه مخلوط آرد برنج و شیر به غلظت مناسبی رسید، شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس گلاب را نیز اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا عطر و طعم گلاب به خوبی در مواد پخش شود. در این مرحله، میتوانید مقداری کره نیز به مخلوط اضافه کنید تا فرنی شما لطیفتر و خوشطعمتر شود.
مرحله چهارم تهیه فرنی سه رنگ
حالا مخلوط فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را در همان حالت سفید نگه دارید. قسمت دوم را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا رنگ قهوهای به خود بگیرد. برای این کار، پودر کاکائو را با کمی آب گرم مخلوط کنید و به یکی از قسمتهای فرنی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا رنگ و طعم کاکائو به خورد فرنی برود.
مرحله پنجم تهیه فرنی سه رنگ
قسمت سوم فرنی را با زعفران دم کرده مخلوط کنید تا رنگ زرد و بوی زعفران به خود بگیرد. برای این کار، زعفران دم کرده را به آرامی به فرنی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا رنگ و طعم زعفران به تمام مواد برسد.
مرحله ششم تهیه فرنی سه رنگ
برای ایجاد فرنی سه رنگ، ابتدا لایه سفید را در ظرف سرو بریزید و به آرامی پهن کنید. سپس لایه کاکائویی را روی آن بریزید و به آرامی پخش کنید تا هر لایه به صورت جداگانه قابل مشاهده باشد. در نهایت، لایه زعفرانی را روی دو لایه قبلی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله هفتم تهیه فرنی سه رنگ
بعد از اینکه فرنی سه رنگ آماده شد، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد و بسته شود. برای تزئین فرنی، میتوانید از پودر پسته و بادام استفاده کنید. این تزئینات نه تنها ظاهر دسر را زیبا میکنند، بلکه طعم و بافت خاصی نیز به آن میبخشند.
نتیجهگیری
فرنی سه رنگ یک دسر سنتی و زیبا است که با طعمهای مختلف خود میتواند تجربهای لذتبخش و متفاوت را برای شما و مهمانانتان ایجاد کند. با رعایت دقیق مراحل و استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت، میتوانید این دسر خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم و ظاهر جذاب آن لذت ببرید.