شیرینی

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی؛ فرنچ تست صبحانه فرانسوی خوشمزه

Rate this post

صبحانه، مهم‌ترین وعده غذایی روز است و انتخاب یک صبحانه سالم و خوشمزه می‌تواند انرژی لازم برای شروع یک روز پرنشاط را به شما بدهد. فرنچ تست یا نان تست فرانسوی، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه، بافتی لطیف و طعمی دلنشین دارد و می‌تواند به عنوان یک صبحانه کامل یا میان وعده‌ای دلچسب سرو شود. در این مطلب آموزشی، طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی به صورت کامل و تصویری به شما آموزش داده می‌شود تا بتوانید به راحتی این صبحانه لذیذ را در منزل خود تهیه کنید.

پس از مطالعه به این مطلب آموزشی جذاب، می‌توانید طرز تهیه انواع دسر ساده و کم هزینه، طرز تهیه کمپوت گلابی، طرز تهیه محلبی کرم لاته و طرز تهیه آیس پک شکلاتی را نیز بخوانید و به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم برای تهیه

ماده اولیه مقدار
نان تست 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
کره به مقدار لازم
میوه تازه (اختیاری) به مقدار لازم
شربت افرا یا عسل (اختیاری) به مقدار لازم

 

طرز تهیه فرنج تست فرانسوی

 

حتما بخوانید:  طرز تهیه رولت شکلاتی خانگی با طعمی لذیذ و خوشمزه

مرحله اول تهیه فرنچ تست فرانسوی

نان تست‌ها را به ضخامت دلخواه برش بزنید. ضخامت نان تست می‌تواند به سلیقه شما باشد، اما ضخامت 1 تا 2 سانتی‌متر برای فرنچ تست مناسب است.

مرحله دوم تهیه فرنج تست فرانسوی

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ شکسته و با چنگال یا همزن به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم تهیه فرنج تست فرانسوی

شیر، شکر، وانیل و دارچین را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که تمام مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند. کره را در یک تابه یا ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط ذوب کنید.

مرحله چهارم تهیه فرنج تست فرانسوی

هر برش نان تست را به طور کامل در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید و اجازه دهید تا به طور کامل به مایع آغشته شود.

نان تست آغشته شده را به آرامی از مایع خارج کنید و اجازه دهید تا مایع اضافی آن چکه کند.

مرحله پنجم تهیه فرنج تست فرانسوی

نان تست آغشته شده را در تابه یا ماهیتابه حاوی کره ذوب شده قرار دهید.

هر طرف نان تست را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود.

مرحله ششم تهیه فرنج تست فرانسوی

فرنچ تست را بلافاصله پس از پخت سرو کنید.

می‌توانید فرنچ تست را با میوه‌های تازه، شربت افرا، عسل یا هر نوع سس دلخواهتان سرو کنید.

نکات تهیه فرنج تست فرانسوی

  • برای طعم دار کردن بیشتر فرنچ تست، می‌توانید از پودر قند، پودر دارچین، جوز هندی یا زنجبیل رنده شده استفاده کنید.
  • می‌توانید از نان‌های تست طعم‌دار مانند نان تست دارچینی یا نان تست کنجدی برای تهیه فرنچ تست استفاده کنید.
  • اگر فرنچ تست را برای تعداد نفرات بیشتر تهیه می‌کنید، می‌توانید نان تست‌های آغشته شده را در سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه باقلوا استانبولی حرفه ای | باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا

فرنچ تست را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل با بیکن، سوسیس یا تخم مرغ سرو کنید. فرنچ تست فرانسوی، یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه و پر انرژی است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. با دنبال کردن دستورالعمل‌های ارائه شده در این مطلب آموزشی، شما به راحتی می‌توانید این غذای لذیذ را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

حتما بخوانید : شیرینی اتابکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا