انواع دسر

رازهای تهیه فالوده شیرازی اصیل؛ دسری سنتی با طعمی به یاد ماندنی

Rate this post

فالوده شیرازی، دسری سنتی و محبوب ایرانی است که با فرا رسیدن فصل گرما، طرفداران بسیاری پیدا می‌کند. رشته‌های باریک و لطیف فالوده در کنار شربت خنک و گلاب معطر، طعمی بی‌نظیر و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

در این مطلب، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه در خانه، فالوده شیرازی اصیل و خوشمزه تهیه کنید و از این دسر سنتی در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

جالب است بدانید که ما انواع دسر ساده و کم هزینه را در این لینک آبی رنگ به شما خواهیم آموخت!

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی

ماده اولیه مقدار
نشاسته گل 250 گرم
آب 1 لیتر
شکر 250 گرم
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
یخ به مقدار لازم

طرز تهیه فالوده شیرازی

1. تهیه رشته فالوده شیرازی

نشاسته گل را به همراه 2 پیمانه آب در یک قابلمه مخلوط کنید تا به طور کامل حل شود.
مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس، نشاسته را داخل قیف بریزید و سر قیف را با ماسوره چتری یا ماسوره مخصوص فالوده بزنید.
یک سینی بزرگ را پر از یخ کنید و سینی را روی لبه سینک یا ظرف بزرگی قرار دهید.
نشاسته را به صورت رشته‌های نازک و باریک روی یخ‌ها بریزید.
رشته‌های فالوده را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

2. تهیه شربت فالوده شیرازی

در یک قابلمه، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید و مخلوط کنید.
شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کرم پاتیسیر؛ سفری به دنیای شیرینی‌های فرانسوی

3. سرو فالوده شیرازی

مقداری از رشته‌های فالوده را در ظرف مورد نظر بریزید.
شربت خنک شده را روی رشته‌های فالوده بریزید.
در صورت تمایل، می‌توانید از خلال بادام، پسته، گل محمدی و یا یخ برای تزیین فالوده استفاده کنید.

نکات تهیه فالوده شیرازی

  1. برای تهیه رشته‌های فالوده می‌توانید از نشاسته ذرت نیز استفاده کنید.
  2. اگر رشته‌های فالوده ضخیم شدند، می‌توانید آن‌ها را با قیچی به اندازه دلخواه برش دهید.
  3. برای داشتن فالوده ای خوشمزه تر، از شربت زعفران غلیظ استفاده کنید.
  4. می‌توانید فالوده را به همراه بستنی و یا عرقیات سنتی مانند بهار نارنج و بیدمشک نیز سرو کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید به راحتی در خانه فالوده شیرازی اصیل و خوشمزه تهیه کنید و از طعم دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا