نوشیدنی

طرز تهیه شیر بادام در منزل به روش کافه‌های حرفه‌ای

Rate this post

شیر بادام یک نوشیدنی طبیعی و سالم است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای شیر گاو باشد. این نوشیدنی محبوبیت زیادی در بین کسانی که به دنبال یک رژیم غذایی گیاهی یا کم‌چرب هستند، پیدا کرده است. شیر بادام علاوه بر طعم لذیذ و خامه‌ای، غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، طرز تهیه شیر بادام خانگی را به شما نشان خواهیم داد تا بتوانید از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

 

ما در مجله آشپزون طرز تهیه انواع نوشیدنی‌های خوش طعم و گوارا را برایتان آماده کرده‌ایم. برای مثال دمنوش برای صفراوی ها، طرز تهیه اسموتی آووکادو، طرز تهیه شربت آلبالو مجلسی، طرزتهیه شربت گیلاس خانگی و طرز تهیه شربت لیمو عمانی عراقی نمونه‌های از این نوشیدنی‌های خوش طعم هستند که به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده‌اند.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام خانگی

مواد اولیه مقدار
بادام خام 1 فنجان
آب 3 فنجان
عسل 3 تا 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه شیر بادام در منزل

مرحله اول تهیه شیر بادام خانگی

برای شروع، باید بادام‌ها را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید. این کار باعث نرم شدن بادام‌ها و تسهیل در خرد کردن آنها می‌شود. بادام‌های خیس خورده را در یک کاسه بزرگ بریزید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا تمام بادام‌ها پوشانده شوند. اگر می‌خواهید زمان خیساندن را کاهش دهید، می‌توانید از آب داغ استفاده کنید، اما بهترین نتیجه را با خیساندن در آب سرد به مدت طولانی‌تر به دست خواهید آورد.

مرحله دوم تهیه شیر بادام خانگی

پس از گذشت زمان خیساندن، بادام‌ها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید. اگر بادام‌ها را به مدت کافی خیس کرده باشید، پوست آنها به راحتی جدا می‌شود. برای جدا کردن پوست، کافی است بادام‌ها را بین انگشتان خود بمالید تا پوست نازک آنها جدا شود. این مرحله اختیاری است و اگر تمایل به پوست کندن بادام‌ها ندارید، می‌توانید این مرحله را نادیده بگیرید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه اسموتی هلو؛ انواع اسموتی هلو

مرحله سوم تهیه شیر بادام خانگی

بادام‌های خیس خورده و شسته شده را در مخلوط‌کن بریزید و 3 فنجان آب به آن اضافه کنید. مخلوط‌کن را روشن کرده و مواد را به مدت 2 تا 3 دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید تا مایعی یکدست و خامه‌ای به دست آید. این مرحله بسیار مهم است، زیرا خرد کردن بادام‌ها به طور کامل، باعث استخراج تمام مواد مغذی و طعم طبیعی آنها می‌شود.

مرحله چهارم تهیه شیر بادام خانگی

مایع به دست آمده را از یک پارچه نازک یا صافی عبور دهید تا تفاله‌های بادام جدا شود. برای این کار، پارچه یا صافی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و مایع را به آرامی روی آن بریزید. سپس پارچه را به آرامی بفشارید تا تمام مایع از آن خارج شود و تفاله‌ها در پارچه باقی بمانند. این تفاله‌ها را می‌توانید در دستورهای غذایی دیگر مانند اسموتی‌ها یا نان‌های خانگی استفاده کنید.

مرحله پنجم تهیه شیر بادام خانگی

شیر بادام صاف شده را به کاسه بازگردانید و عسل و وانیل را به آن اضافه کنید. مقدار عسل بستگی به ذائقه شما دارد، اما معمولاً 3 تا 4 قاشق غذاخوری کافی است. وانیل نیز به شیر بادام عطر و طعم خاصی می‌بخشد که اختیاری است. مواد را خوب هم بزنید تا عسل کاملاً در شیر حل شود و طعم یکنواختی به دست آید.

مرحله ششم تهیه شیر بادام خانگی

شیر بادام آماده شده را در یک بطری یا شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این شیر تا 3 تا 4 روز در یخچال تازه می‌ماند. قبل از مصرف، بطری را خوب تکان دهید تا تمام مواد دوباره با هم مخلوط شوند. می‌توانید شیر بادام را به صورت خالص مصرف کنید یا به قهوه، چای، غلات صبحانه و اسموتی‌ها اضافه کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس تی (چای سرد) در خانه به سبک کافه‌ای

جمع بندی

تهیه شیر بادام در خانه بسیار ساده و لذت‌بخش است. با چند مرحله آسان می‌توانید نوشیدنی‌ای سالم و مقوی تهیه کنید که علاوه بر طعم دلپذیر، دارای خواص فراوانی برای سلامتی است. این دستورالعمل خانگی به شما اجازه می‌دهد تا مقدار شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهنده‌ها را به دلخواه خود تنظیم کنید و از یک نوشیدنی طبیعی و بدون افزودنی‌های مضر لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا