آشپزی ایرانی

طرز تهیه شیرازی پلو؛ غذای معروف و محبوب شیراز

Rate this post

طرز تهیه شیرازی پلو

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون طرز تهیه شیرازی پلو ، یکی از محبوب ترین و اصیل ترین غذاهای شیرازی را خواهیم داشت.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

شیراز سومین مقصد گردشگری پرطرفدار در ایام نوروز است. این شهر در بهار بسیار دیدنی است و از همین رو بسیاری از مردم سعی می کنند تا تعطیلات نوروز خود را در این شهر سپری کنند. غذا ها و خوراکی های محلی شیراز هم بخش جدایی ناپذیر سفر به این شهر هستند و در سراسر ایران طرفداران زیادی دارند.

شیرازی پلو یکی از غذاهای معروف و محبوب شیراز است. کمتر کسی وجود دارد که از طعم منحصر به فرد شیرازی پلو و کلم پلو شیرازی راضی نباشد. این غذای بسیار خوشمزه از برنج، مرغ، بادمجان، زعفران دم کرده، ماست، زرشک و نمک و فلفل تهیه می شود. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه شیرازی پلو بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه شیرازی پلو
طرز تهیه شیرازی پلو

مواد لازم

  • مرغ پخته و خرد شده ۶۰۰ گرم
  • زرشک ۴ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
  • بادمجان ۳ عدد متوسط
  • ماست چکیده یک و نیم لیوان
  • زعفران دم‌کشیده ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و آب به میزان لازم
  • برنج ۴ پیمانه

طرز تهیه

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید. سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب شیشلیک

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا زرده تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید  و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اکنون پلو را در دیس برگردانید.

طرز تهیه شیرازی پلو
منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا