نوشیدنی

طرز تهیه شربت بهار نارنج و گلاب و زعفران خانگی و خوشمزه

Rate this post

شربت بهار نارنج یکی از خوش‌عطرترین و دلپذیرترین نوشیدنی‌های سنتی ایرانی است که در فصل‌های گرم سال به عنوان یک نوشیدنی خنک و آرامش‌بخش محبوبیت دارد. این شربت با استفاده از عرق بهار نارنج که از گل‌های نارنج به دست می‌آید، تهیه می‌شود و خواص بسیاری برای آرامش و تسکین اعصاب دارد. همچنین، اضافه کردن زعفران به این شربت طعمی خاص و رنگی جذاب به آن می‌بخشد. با تهیه این شربت در خانه، می‌توانید طعم و عطر اصیل و خالص آن را تجربه کنید.

در ادامه یک مطلب جذاب در مجله آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

در این آموزش به شما طرز تهیه کامل و دقیق شربت بهار نارنج را آموزش می‌دهیم تا بتوانید این نوشیدنی دلچسب را به سادگی در خانه تهیه کنید.

ما در مجله آشپزون طرز تهیه انواع نوشیدنی‌های خوش طعم و گوارا را برایتان آماده کرده‌ایم. برای مثال دمنوش برای صفراوی ها، طرز تهیه اسموتی آووکادو، طرز تهیه شربت آلبالو مجلسی، طرزتهیه شربت گیلاس خانگی و طرز تهیه شربت لیمو عمانی عراقی نمونه‌های از این نوشیدنی‌های خوش طعم هستند که به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده‌اند.

 

مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج و زعفران

نام ماده اولیه مقدار
آب 2 لیوان
شکر 1/5 لیوان
عرق بهار نارنج 1 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران دم کرده 1/2 قاشق چای‌خوری
آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری
حتما بخوانید:  رازهای ماندگاری آب سیب به روش طبیعی؛ سفری خوشمزه و طولانی

طرز تهیه شربت بهار نارنج و گلاب و زعفران

مرحله اول

در اولین مرحله از تهیه شربت بهار نارنج، آب و شکر را باید ترکیب کنید تا به یک شربت ساده تبدیل شوند. ابتدا دو لیوان آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس یک لیوان شکر را به آب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود. ترکیب آب و شکر باید به جوش بیاید تا غلظت مناسبی پیدا کند. در این مرحله، شربت شکر باید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به حالت شربت درآید، اما دقت کنید که شربت خیلی غلیظ نشود.

مرحله دوم

پس از آماده شدن شربت شکر، نوبت به اضافه کردن عرق بهار نارنج و گلاب می‌رسد. این دو ماده، اصلی‌ترین ترکیبات این شربت هستند که عطر و طعم ویژه‌ای به آن می‌بخشند. یک لیوان عرق بهار نارنج و یک چهارم لیوان گلاب را به شربت شکر اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مواد به آرامی با هم مخلوط شوند. به هم زدن شربت ادامه دهید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و شربت به طعم مطلوب برسد.

مرحله سوم

برای افزودن رنگ و عطر بیشتر به شربت بهار نارنج، نصف قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید. زعفران علاوه بر اینکه رنگ جذابی به شربت می‌بخشد، باعث افزایش عطر و طعم آن نیز می‌شود. پس از افزودن زعفران، شربت را به آرامی هم بزنید تا زعفران به طور یکنواخت در شربت پخش شود. در این مرحله باید شربت را به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار دهید تا تمامی عطرها و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه اسموتی موز ؛ لذیذ، مغذی و سرشار از انرژی

مرحله چهارم

در این مرحله از تهیه شربت بهار نارنج، برای ایجاد تعادل در طعم شیرین شربت، یک قاشق چای‌خوری آبلیمو به شربت اضافه کنید. آبلیمو علاوه بر ایجاد طعم ملایم ترش، به شربت طراوت خاصی می‌بخشد. پس از افزودن آبلیمو، شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. وقتی شربت به دمای محیط رسید، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت کاملاً سرد شد، می‌توانید آن را در لیوان‌های سرو کنید. برای هر لیوان شربت، مقداری از شربت غلیظ بهار نارنج را در لیوان بریزید و سپس با آب سرد یا یخ مخلوط کنید تا شربت آماده نوشیدن شود. می‌توانید برای تزئین شربت از برگ‌های نعناع تازه یا برش‌های لیمو استفاده کنید که هم ظاهر شربت را زیبا می‌کند و هم طعمی تازه به آن می‌بخشد.

شربت بهار نارنج یک نوشیدنی خوش‌عطر و طعم است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خواص آرامش‌بخش و طعم دلپذیر آن لذت ببرید. این شربت با مواد طبیعی و سنتی تهیه می‌شود و می‌تواند یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان در روزهای گرم تابستان باشد. با رعایت تمامی مراحل ذکر شده، مطمئن باشید که شربتی با کیفیت و طعم بی‌نظیر خواهید داشت که همه را مجذوب خود می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا