آموزش آشپزی

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

Rate this post

شامی کباب با سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور تهیه می‌شود. این غذای لذیذ با ترکیبی از گوشت چرخ کرده و سیب زمینی، همراه با ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعمی دلنشین دارد که هر کسی را مجذوب می‌کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، به شما طرز تهیه شامی کباب با سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد اولیه شامی کباب با سیب زمینی خام

نام ماده اولیه مقدار
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم

گوشت تازه، ادویه‌های خوش عطر و دستپخت هنرمندانه آشپزها، از جمله عواملی هستند که انواع کباب های ایرانی را به یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا تبدیل کرده‌اند. از گوشت گوسفند و گوساله گرفته تا مرغ و ماهی، هر نوع گوشتی می‌تواند در تهیه انواع کباب‌های ایرانی مورد استفاده قرار گیرد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون با گوشت چرخ کرده بوقلمون

طرز تهیه شامی کباب با سیب زمینی

مرحله اول

در مرحله اول باید سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و رنده کنید و آب آن را با توری ریز بافت بگیرید. سپس پیاز را نیز پوست بکنید و رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز، آن را در یک توری بسیار ریز بافت بپیچید و آب اضافی آن را بگیرید تا شامی کباب شما شل نشود.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی آبگیری شده، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با دستان خود مواد را خوب مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و مایه شامی کباب یکدست شود.

مرحله سوم

حال باید از مایه آماده شده، تکه‌های کوچکی بردارید و با دستان خود به شکل گرد و تخت درآورید. سعی کنید که ضخامت شامی‌ها یکدست باشد تا همه به طور یکنواخت پخته شوند. شامی‌ها را در یک سینی قرار دهید و آماده برای سرخ کردن کنید.

مرحله چهارم

در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس شامی‌ها را به آرامی در تابه قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. مراقب باشید که شامی‌ها نسوزند و کاملاً پخته شوند.

مرحله پنجم

بعد از سرخ کردن شامی‌ها، آن‌ها را روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس شامی‌های خوشمزه خود را در یک ظرف سرو بچینید و با نان تازه و سبزیجات تازه مانند ریحان، جعفری و گوجه‌فرنگی سرو کنید. همچنین می‌توانید این غذا را با ماست یا دوغ میل کنید تا طعمی لذیذتر به دست آورید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه خورش آلو اسفناج رستورانی خوشمزه با گوشت

برای تهیه یک شامی کباب خوشمزه، انتخاب مواد اولیه تازه و با کیفیت بسیار مهم است. همچنین توجه داشته باشید که میزان ادویه‌ها را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر شامی‌های شما در هنگام سرخ کردن باز شدند، می‌توانید مقداری آرد به مایه اضافه کنید تا بهتر چسبندگی داشته باشد. برای این کار ابتدا یک شامی را سرخ کنید و نتیجه را ببینید.

شامی کباب با سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه کمی می‌توان آن را تهیه کرد. این غذا مناسب برای وعده‌های ناهار و شام است و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا