آشپزی ایرانی

طرز تهیه آسان و دلچسب سوپ پای مرغ؛ سمفونی طعم و سلامتی

Rate this post

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه سوپ پای مرغ خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

پای مرغ یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است که سرشار از کلاژن می باشد و کلاژن یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در حفظ جوانی و پوست می باشد. پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم، فسفر و پروتئین می باشد و تاثیر بسزایی در شادابی پوست شما دارد.این سوپ برای کسانی که کمبود کلسیم دارند نیز بسیار مفید می باشد. سوپ پای مرغ یک سوپ بسیار ساده اما مقوی است و برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ پای مرغ

مواد لازم سوپ پای مرغ

  • پای مرغ ۱۰ عدد
  • برگ بو ۱ عدد
  • کرفس ۱ ساقه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • لیمو ترش یا نارنج ۱ عدد
  • نمک ، فلفل و پودر آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد.

ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم.هویج ها را نیز نگینی خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم و روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کلم پلو شیرازی

در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند، سپس سیر را رنده میکنیم و کمی تفت می دهیم.

بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم.

سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم.و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد.  در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و با طعم دهنده عالی سوپ ها که لیمو تازه یا نارنج است نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا