آشپزی ایرانی

سوپ قارچ، تجربه ای از طعم و مزه به یاد ماندنی؛ مناسب برای تمام فصول

Rate this post

طرز تهیه سوپ قارچ

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و رستورانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرمصرف در سراسر جهان است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود. این سوپ به دلیل طعم و عطر دلنشین و همین طور بافت نرم و لذیذ خودش طرفداران زیادی دارد. می توانید در روزهای سرد زمستانی سوپ قارچ را به عنوان یک عصرانه دلپذیر و یا شام سبک میل کنید. در صورت تمایل می توانید در کنار این سوپ، نان جو میل کنید تا برای مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد.

طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • جو پرک نصف پیمانه
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شیر ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ ۳ لیوان
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

در این مرحله کره را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل ذوب شود. در ادامه قارچ ها را به خوبی می شوییم تا کاملا سفید شوند، سپس به صورت ورقه ای یکدست خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سوپ مرغ به سبک رستوران های معروف

پس از اضافه کردن قارچ ها، حرارت زیاد قابلمه را زیاد کرده و به خوبی تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند. حالا تفت دادن را تا زمانی که آب قارچ ها به طور کامل کشیده شود ادامه می دهیم، سپس آرد را به قابلمه اضافه می کنیم.

حرارت زیر قابلمه را کم کرده، سپس آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی اش گرفته شود. پس از گذشت ۳ دقیقه آب مرغ را کم کم اضافه کرده و با آرد ترکیب می کنیم تا آرد به طور کامل باز شده و گلوله نشود.

در این مرحله شیر گرم را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. حالا اجازه می دهیم قارچ ها به طور کامل بپزند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه جو پرک را به قابلمه اضافه می کنیم.

حالا طعم سوپ را می چشیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ به غلظت مورد نظرمان رسید، ۱ ملاقه از سوپ را داخل یک کاسه می ریزیم.

در این مرحله خامه را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مخلوط سوپ و خامه را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با جعفری تزیین میکنیم. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا