آشپزی ایرانی

طرز تهیه سوپ قارچ ساده با طعمی بی نظیر و خوشمزه

Rate this post

در روزهای سرد سال هیچ چیز به اندازه یک کاسه داغ از سوپ قارچ خوشمزه نمی‌تواند دل‌چسب باشد. سوپ قارچ نه تنها طعمی بی‌نظیر دارد، بلکه بسیار مغذی و سالم است. این دستور پخت به شما کمک می‌کند تا به راحتی و با مواد اولیه‌ای ساده، یک سوپ قارچ خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ را به صورت مرحله به مرحله بیاموزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد اولیه برای تهیه سوپ قارچ

مواد اولیه مقدار
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ 4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
خامه 100 میلی‌لیتر
حتما بخوانید:  طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل به روش مجلسی

 

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر

مرحله اول تهیه سوپ قارچ

ابتدا قارچ‌ها را به دقت شسته و سپس به صورت ورقه‌های نازک خرد کنید. پیاز را پوست کنده و به صورت ریز خرد نمایید. سیرها را نیز پوست گرفته و رنده کنید. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و آماده استفاده باشد.

مرحله دوم تهیه سوپ قارچ

در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. پس از ذوب شدن کره، پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تا زمانی که شفاف و نرم شوند، تفت دهید. سپس سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. قارچ‌های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم تهیه سوپ قارچ

بعد از تفت دادن قارچ‌ها، آرد سفید را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا آرد با کره و قارچ مخلوط شود. حدود 2-3 دقیقه آرد را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس به تدریج آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و همزمان به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یکنواخت و بدون گلوله به دست آید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید و سپس حرارت را کاهش دهید تا سوپ به آرامی بجوشد.

مرحله چهارم تهیه سوپ قارچ

پس از 15 دقیقه جوشیدن، شیر را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بگذارید سوپ برای 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا تمام طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل را به میزان لازم به سوپ اضافه کنید و مزه آن را تنظیم کنید. در آخر جعفری تازه خرد شده را به سوپ بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه 8 غذای ساده و سریع با بادمجان | انواع غذا با بادمجان

مرحله پنجم تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ آماده است. آن را در کاسه‌های سرو کنید و با یک قاشق خامه و کمی جعفری خرد شده روی هر کاسه تزئین نمایید. سوپ را می‌توانید به همراه نان گرم سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و دلچسب داشته باشید.

سوپ قارچ به همین سادگی آماده شد و اکنون می‌توانید از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این دستور پخت به شما کمک می‌کند تا به راحتی یک سوپ خوشمزه و مغذی را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید و این سوپ را در روزهای سرد سال تهیه کنید و از گرمای آن لذت ببرید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا