طرز تهیه سوپ بلغور گندم خوشمزه و مقوی
سوپ بلغور گندم یکی از غذاهای سنتی و مغذی است که در بسیاری از فرهنگها جایگاه ویژهای دارد. این سوپ خوشمزه نه تنها بسیار مقوی است، بلکه به دلیل داشتن فیبر بالا، برای سلامتی دستگاه گوارش نیز بسیار مفید است.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب آموزشی، شما را با طرز تهیه این سوپ خوشمزه و ساده آشنا میکنیم تا بتوانید در روزهای سرد سال، از یک غذای گرم و دلپذیر لذت ببرید.
در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک میگذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشتهایم.
مواد اولیه برای تهیه سوپ بلغور
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آب مرغ | ۴ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ بلغور گندم
مرحله اول تهیه سوپ بلغور گندم
برای شروع، ابتدا باید مواد اولیه را به خوبی آماده کنید. هویجها را پوست بکنید و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. سیبزمینی را نیز پوست بکنید و به اندازههای مشابه هویج خرد کنید. پیاز را ریز خرد کنید و گوجهفرنگیها را نیز پوست گرفته و خرد کنید. سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید یا از رنده استفاده کنید. این کارها باعث میشود که هنگام پختن، تمامی مواد به صورت یکنواخت در سوپ پخش شوند و طعم بهتری داشته باشند.
مرحله دوم تهیه سوپ بلغور گندم با هوبج
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آن را تا زمانی که نرم و طلایی رنگ شود تفت دهید. پس از آن، سیر خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر خوش آن آزاد شود. تفت دادن پیاز و سیر باعث میشود که طعم پایهای سوپ بسیار لذیذ و خوشمزه باشد.
مرحله سوم تهیه سوپ بلغور گندم
پس از اینکه پیاز و سیر به خوبی تفت داده شدند، هویج و سیبزمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید. این کار باعث میشود که سبزیجات کمی نرم شوند و طعم بهتری به سوپ بدهند.
مرحله چهارم تهیه سوپ بلغور گندم با هویج
در این مرحله، گوجهفرنگیهای خرد شده و بلغور گندم را به قابلمه اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم گوجهفرنگیها به خوبی در سوپ پخش شود. بلغور گندم نیز به مرور زمان آب سوپ را جذب میکند و به غلظت مناسبی میرسد.
مرحله پنجم تهیه سوپ بلغور گندم
اکنون نوبت اضافه کردن آب مرغ است. آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. قابلمه را با درپوش بپوشانید و اجازه دهید سوپ به آرامی بجوشد. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا بلغور گندم و سبزیجات به خوبی پخته و نرم شوند. در این مرحله، میتوانید نمک و فلفل را نیز به سوپ اضافه کنید و طعم آن را تنظیم کنید.
مرحله ششم تهیه سوپ بلغور گندم
پس از اینکه سوپ به خوبی پخته شد و تمامی مواد نرم و لذیذ شدند، جعفری تازه خرد شده و آبلیمو را به سوپ اضافه کنید. این دو ماده نه تنها طعم تازهای به سوپ میدهند، بلکه ارزش غذایی آن را نیز افزایش میدهند. چند دقیقه دیگر سوپ را بپزید تا طعم جعفری و آبلیمو به خوبی در آن پخش شود.
مرحله هفتم تهیه سوپ بلغور گندم
سوپ بلغور گندم شما آماده سرو است. آن را در کاسههای سرو بریزید و با نان تازه و سبزیجات دلخواه سرو کنید. این سوپ خوشمزه و مغذی میتواند به عنوان یک وعده کامل یا پیشغذا سرو شود و مطمئناً همه افراد خانواده از آن لذت خواهند برد.
این مطلب آموزشی با رعایت نکات سئو و با هدف کسب رتبه در سرپ فارسی گوگل نوشته شده است. امیدواریم از طرز تهیه این سوپ خوشمزه لذت ببرید و آن را در منزل تهیه کنید.