آشپزی ایرانی

سوپ بلغور؛ یک غذای خوشمزه و مقوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

Rate this post

طرز تهیه سوپ بلغور

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه سوپ بلغور گندم خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

سوپ بلغور گندم یک سوپ ساده است که بدون مرغ یا گوشت هم تهیه می شود. می توان این سوپ را با آب گوشت یا مرغ نیز تهیه کرد که کاملا دلخواه است. در این سوپ از بلغور گندم استفاده می شود که لعاب خوبی به سوپ می دهد. این سوپ را می توان با حذف ادویه ها و رب، برای کودکان تهیه نمود، برای مشاهده آموزش این سوپ مقوی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ بلغور

مواد لازم

  • بلغور گندم ۱/۵ پیمانه
  • هویج خردشده ۳/۴ پیمانه
  • آب قلم یا آب مرغ ۱ لیتر
  • سبزی خردشده(جعفری،تره،اسفناج) ۱ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • آب و روغن به مقدار لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بلغور گندم

بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید. سپس هویج را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله ادویه و زردچوبه را به روغن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ باز کند و عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه بلغور گندم را به قابلمه اضافه می کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کشک بادمجان؛خوراک دوست داشتنی خوشمزه

در این مرحله آب مرغ یا آب قلم را به سوپ اضافه کنیم. حالا می گذاریم مواد سوپ با حرارت ملایم بپزند. وقتی پخت مواد موجود قابلمه تقریبا کامل شد، پیاز را هم پوست کنده و می شوییم، سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم.

حالا یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود. سپس رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا زنگ باز کند. محتویات تابه را به قابلمه سوپ بلغور اضافه می کنیم.

در این مرحله سبزی خرد شده شده و نمک و فلفل هم اضافه می کنیم. حدود ۵ دقیقه مانده به سرو سوپ، آبلیمو هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا