آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو مخصوص و خوشمزه

5/5 - (1 امتیاز)

سالاد ماکارونی را می توان به روش مختلف مانند کاهو، مرغ و ساده تهیه کرد. سالاد ماکارونی طرفداران بسیاری دارد و در همه سنین چه کوچک چه بزرگ طرفدار دارد. دراین دستور برای تهیه سالاد ماکارونی از مرغ، کاهو، نان کورتون ایتالیایی یا تست استفاده شده است که شبیه سالاد سزار است برخی به اسم سالاد سزار پاستا می شناسند. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو را برایتان آمماده کرده ایم.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

پاستا فرمی (پنه، پاپیونی، پیچی) ۴۵۰ گرم
سینه مرغ ۲ عدد
سس سزار ۱ ۱/۲ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده ۴ فنجان
گوجه گیلاسی خرد شده ۳/۴ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ فنجان
نان کروتون ایتالیایی یا نان تست خرد شده ۱/۲ فنجان
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد ماکارونی با کاهو

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

  1. آماده کردن مرغ ها

    ابتدا هر کدام از سینه های مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید بعد با گوشتکوب سینه های مرغ را بکوبید تا ضخامت آن ها به ۱ تا ۱٫۵ سانتی متری برسد.

  2. مزه دار کردن مرغ ها

    سینه های مرغ را با نمک، فلفل و ۱/۲ فنجان سس سزار مزه دار کنید و روی آن ها را با سلفون بپوشانید. بعد به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا مزه دار شوند.

  3. پختن ماکارونی

    در همین حین ماکارونی را طبق دستور بسته بندی بپزید بعد آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. پاستا ها را داخل یک سینی یا کاسه بزرگ بریزید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون آن را مخلوط کنید.

  4. سرخ و خرد کردن مرغ ها

    داخل یک تابه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سینه مرغ ها داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید هر طرف مرغ ها ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف مرغ ها بپزد و طلایی شود بعد از آن خرد کنید.

  5. مخلوط کردن ماکارونی با مرغ و سس سزار

    ۱/۴ فنجان سس سزار را به ماکارونی اضافه کنید هم بزنید بعد مرغ خرد شده را به همراه ۱/۴ فنجان سس سزار به ماکارونی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

  6. اضافه کردن کاهو، گوجه، نان کورتون، پنیر پارمزان و آبلیمو

    کاهو خرد شده را به همراه گوجه، نان کورتون ایتالیایی، پنیر پارمزان، آب لیمو باقی مانده سس را اضافه کرده هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.

  7. سرو کردن

    سالاد ماکارونی را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد می توانید داخل ظرف سروتان بریزید و با مقداری پنیر پارمزان تزئین کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

به این مطلب امتیاز دهید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا