آشپزی ایرانی

طرز تهیه سالاد ماکارانی 

Rate this post

طرز تهیه سالاد ماکارانی

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه سالاد ماکارانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید تا از آشپزی ایرانی لذت ببریم.

سالاد ماکارانی یکی از غذاهای پرکالری و حاوی مواد غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد؛ خصوصاً کودکان علاقه زیادی به این غذا نشان می‌دهند و شما می‌توانید از این غذا هم برای وعده‌های غذایی اصلی و هم به‌عنوان غذایی برای پذیرایی از مهمان‌ها در تولدها و دورهمی‌ها استفاده کنید.

برای تهیه سالاد ماکارانی هم می‌توانید از کالباس کمک بگیرد هم از مرغ و انتخاب این بر عهده خود شماست که در این طرز تهیه ما از مرغ استفاده کرده‌ایم.

در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزی ایرانی آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

طرز تهیه سالاد ماکارانی 

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارانی با مرغ

ماکارونی فرمی و خشک: ۳۰۰ گرم

هویج درشت رنده شده: ۱ پیمانه

نخودفرنگی و ذرت پخته شده: ۱ پیمانه

خیارشور خرد شده :۱ پیمانه

مرغ پخته شده (یا کالباس) : ۱۰۰ گرم

سس مایونز: ۱ پیمانه

ماست زده شده: ۱ پیمانه

آب لیموترش: آب نصف لیموترش

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیر: ۲ حبه

طرز تهیه سالاد ماکارانی 

طرز تهیه سالاد ماکارانی

ابتدا سینه مرغ را به همراه یک پیاز کوچک، دو حبه سیر خرد شده، نمک و فلفل بپزید.

سپس نخود فرنگی و ذرت را به صورت جدا بجوشانید تا بپزند. بعد از پخت نخودفرنگی و ذرت آن ها را در آبکش بریزید و اجازه بدهید تا خنک شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه دلمه برگ مو | دلمه ساده خانگی با برگ انگور

در همین هنگام خیار شور را رنده درشت کنید می توانید مواد را ریز خرد کنید این طوری هنگام سرو کردن مواد زیر دندان می رود و بعضی افراد دوست ندارند. سپس هویج رنده شده را هم اضافه کنید.

مرغ پخته شده را می‌توانید به صورت مکعبی خرد یا ریش ریش کنید سپس به مواد بالا اضافه کنید.

سپس قابلمه ای را آب کنید و بگذارید جوش بیاید و بعد ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و مقداری نمک بریزید و اجازه بدهید تا حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش کنید و روی آن مقداری آب بریزید تا نمک آن مناسب شود و به هم نچسبند. دقت کنید برای سالادماکارونی بهتر است ماکارونی ها کمی بیشتر از پخت ماکارونی بپزند که بعد از سرد شدن سفت نشوند و مزه خامی نگیرند.

بعد از اینکه ماکارونی ها و نخود فرنگی و ذرت خنک شدند همه ی مواد سالاد ماکارونی را به آرامی با هم مخلوط کنید.


 


منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا