آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی

Rate this post

اگر به دنبال یک سالاد با لوبیا چیتی هستید به شما توصیه می شود که طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی را امتحان کنید. برای درست کردن این سالاد شما به غیر از لوبیا چیتی به لوبیا سیاه، لوبیا عروس، لوبیا سفید، فلفل دلمه ای، پیاز، گشنیز و جعفری تازه نیاز دارید. برای سس سالاد هم می توانید از سس مخصوص این سالاد استفاده کنید یا این که بنا به ذایقه مواد سس یا خود سالاد را کم یا زیاد کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی را برایتان آماده کرده ایم.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم برای تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی

مواد لازم برای سس سالاد

سرکه سیب ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سالاد

لوبیا چیتی پخته و آبکش شده ۴۲۰ گرم
لوبیا سیاه پخته و ابکش شده ۴۲۰ گرم
لوبیا عروس پخته و آبکش شده ۴۲۰ گرم
لوبیا سفید پخته و آبکش شده ۴۲۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی خرده شده ۱ عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد کوچک
پوست لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ فنجان
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد روسی با پیازچه مخصوص و مجلسی با عکس

طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی

طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی

  1. آماده کردن سس سالاد

    سرکه سیب را داخل یک کاسه متوسط بریزید و روغن زیتون، عسل، آبلیمو، سیر، پودر زیره، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی آن در قرار دهید و کنار بگذارید.

  2. آماده کردن مواد سالاد

    لوبیا چیتی را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و لوبیا سیاه را به همراه لوبیا عروس، لوبیا سفید، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، پوست لیمو ترش، گشنیز تازه و جعفری تازه را اضافه کنید.

  3. مخلوط کردن مواد سالاد با هم

    همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا خوب زیر و رو و مخلوط شوند.

  4. اضافه کردن سس به سالاد

    سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به همه مواد سالاد برسد و خوب آغشته شود.

  5. گذاشتن سالاد داخل یخچال

    ظرف سالاد را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید، تا هم خنک و هم این که طعم و مزه ها به خورد هم بروند.

  6. سرو کردن سالاد

    سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و با نمک و فلفل مزه دار کرده و بلافاصله سرو کنید. نوش جان

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون با گوشت چرخ کرده بوقلمون

نکات کلیدی:

  • این مقدار مواد برای ۶ نفر کافی است شما بنا به ذایقه خود می توانید مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا