انواع دسر

طرز تهیه روکر آناناس خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ایتالیایی

Rate this post

روکر آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مخصوص بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه که دسرهای مجلسی محسوب می شود، اصالتا متعلق به کشور ایتالیا می باشد. اگر از سرو دسرهای تکراری در مهمانی ها و مجالس خود خسته شده اید بهتر است این مطلب را دنبال کنید، چون در این مطلب آموزش یکی از دسرهای جدید و بسیار شیک ایتالیایی را برای شما عزیزان اماده کرده ایم که مطمئنا می تواند زینت بخش سفرهای شما باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

 

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم برای ۶ نفر
آناناس ۶ حلقه
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شیر ۲ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
مغز گردو ½ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
ژله آناناس ۱ بسته

دستور پخت روکر آناناس

مرحله اول

برای تهیه روکر آناناس خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را به همراه نصف پیمانه آب داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس به روش بن ماری روی بخار آب قرار می دهیم و هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل و شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند و شکر و نشاسته به طور کامل در شیر حل شوند، سپس مواد را از صافی رد می کنیم و مجددا داخل کاسه می ریزیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه بستنی ماچا؛ متفاوت اما ساده!

مرحله سوم

حالا کاسه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود، سپس ژلاتین بن ماری شده را به کاسه اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه به طور مداوم هم می زنیم تا کمی غلیظ شوند و غلظتی شبیه به فرنی پیدا کنند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، کاسه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در ادامه پنیر خامه ای و خامه را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس مغز گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از اینکه مخلوط شیر خنک شد، مخلوط پنیر خامه ای و خامه را به همراه آناناس های خرد شده به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پودر ژله را با یک لیوان آب درست می کنیم.

مرحله ششم

حالا ژله اماده شده را داخل قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. پس از اینکه ژله سفت شد مواد دسر را روی ژله می ریزیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر خودش را بگیرد و آماده شود.

 

منبع : chishi.ir
حتما بخوانید : طرز تهیه محلبی پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا