انواع دسر

طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه؛ شیک و مرحله به مرحله

Rate this post

دسر پان اسپانیا یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه‌ای است که برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود. این دسر با ترکیب طعم‌های مختلف و لایه‌های رنگارنگش، ظاهری جذاب و دلپذیر دارد که هر کسی را به خود جذب می‌کند. تهیه این دسر ساده است و با استفاده از مواد اولیه قابل دسترس می‌توانید یک دسر بی‌نظیر و خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه دسر پان اسپانیا را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

 

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم دسر پان اسپانیا

مواد اولیه مقدار
بیسکویت پتی‌بور ۲۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
توت فرنگی به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس ؛ خوراکی رنگارنگ و خوشمزه

طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور

مرحله اول: تهیه کرم پایه

در ابتدا باید کرم پایه دسر را تهیه کنیم. برای این کار، شیر، شکر، نشاسته ذرت و وانیل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً در شیر حل شود و مخلوط یکدست شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به قوام برسد. بعد از غلیظ شدن مخلوط، کره را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کره کاملاً در مخلوط حل شود. در نهایت خامه صبحانه را به کرم اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کرم پایه دسر آماده است، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی لایه بیسکویت

بیسکویت پتی‌بور را در یک ظرف مسطح بچینید. می‌توانید بیسکویت‌ها را خرد کنید و یا به صورت کامل از آن‌ها استفاده کنید. اگر بیسکویت‌ها را خرد کنید، لایه بیسکویت بهتر به کرم جذب می‌شود و دسر خوشمزه‌تری خواهید داشت. بعد از چیدن بیسکویت‌ها، مقداری از کرم پایه را روی آن‌ها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن لایه موز

موزها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. حلقه‌های موز را روی لایه کرم پایه قرار دهید. دقت کنید که موزها به صورت یکنواخت روی کرم چیده شوند تا هر لقمه‌ای که برداشته می‌شود، حاوی موز باشد. این مرحله به دسر طعم و عطر خاصی می‌بخشد و همچنین بافت نرمی به دسر اضافه می‌کند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر و ژله آلوورا

مرحله چهارم: اضافه کردن لایه دوم بیسکویت و کرم

یک لایه دیگر بیسکویت روی موزها بچینید و مجدداً مقداری از کرم پایه را روی آن‌ها بریزید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. معمولاً دو یا سه لایه بیسکویت و کرم کافی است، اما می‌توانید تعداد لایه‌ها را بر اساس سلیقه و اندازه ظرف انتخاب کنید.

مرحله پنجم: تهیه لایه شکلاتی

برای تهیه لایه شکلاتی، مقداری از کرم پایه را بردارید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید تا پودر کاکائو کاملاً در کرم حل شود و یکدست شود. سپس این کرم شکلاتی را به عنوان لایه نهایی روی دسر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

مرحله ششم: تزئین دسر

برای تزئین دسر می‌توانید از توت فرنگی تازه و پودر پسته استفاده کنید. توت فرنگی‌ها را به صورت نصفه یا برش‌های نازک برش دهید و روی دسر بچینید. پودر پسته را نیز به صورت یکنواخت روی دسر بپاشید تا ظاهر زیبا و جذابی به دسر ببخشد.

مرحله هفتم: استراحت دادن به دسر

دسر آماده شده را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد و منسجم شود. بهتر است دسر را شب قبل از سرو تهیه کنید و یک شب در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و دسر به بهترین حالت خود برسد.

دسر پان اسپانیا یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. با استفاده از این دستورالعمل، می‌توانید یک دسر بی‌نظیر و خوشمزه را برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص خود آماده کنید و از طعم و ظاهر جذاب آن لذت ببرید. تهیه این دسر نه تنها ساده است، بلکه نتیجه نهایی آن بسیار دلپذیر و جذاب خواهد بود. امیدواریم از تهیه و خوردن این دسر لذت ببرید!

حتما بخوانید:  طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی با خامه صبحانه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا