انواع دسر

طرز تهیه دسر هلو با ژلاتین؛ دسر هلو خوشمزه

Rate this post

در میان گرمای طاقت‌فرسای تابستان، هیچ چیز به اندازه یک دسر خنک و خوشمزه نمی‌تواند روح‌بخش باشد. دسر هلو، با طعم شیرین و عطر دل‌انگیز هلو، یکی از بهترین گزینه‌ها برای لذت بردن از این فصل گرم است. این دسر به سادگی در منزل تهیه می‌شود و نیاز به مواد اولیه پیچیده و زمان پخت طولانی ندارد.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه دسر هلو را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم. با دنبال کردن این دستورالعمل ساده، می‌توانید در عرض چند دقیقه، یک دسر خوشمزه و مجلسی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، ژله رنگین کمان، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه دسر هلو با ژلاتین

طرز تهیه دسر هلو با ژلاتین

 

مرحله اول تهیه دسر هلو ساده

  • هلوها را به دقت بشویید و پوست آنها را بگیرید.
  • هسته هلوها را با چاقو خارج کنید.
  • هلوها را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم تهیه دسر هلو زعفرانی

  • تکه‌های هلو را به همراه 1/2 لیوان آب داخل مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط را به مدت 1 دقیقه با دور تند مخلوط کن بزنید تا پوره هلو به دست آید.

مرحله سوم تهیه دسر هلو ساده

  • پودر ژلاتین را به همراه 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید.
  • مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا ژلاتین نرم شود.

مرحله چهارم تهیه دسر هلو

سپس مخلوط ژلاتین را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود.

مرحله پنجم تهیه دسر هلو زعفرانی

  • پوره هلو، شیر، خامه، عسل یا شکر و زعفران دم کرده را داخل مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط را به مدت 1 دقیقه با دور تند مخلوط کن بزنید تا تمام مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند.
  • ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً به مدت 30 ثانیه مخلوط کن بزنید.

مرحله ششم تهیه دسر هلو

  • مایه دسر را داخل قالب مورد نظر خود بریزید.
  • قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر به طور کامل ببندد.

مرحله هفتم تهیه دسر هلو زعفرانی

  • پس از اینکه دسر به طور کامل بست، آن را از یخچال خارج کنید.
  • دسر را به دلخواه تزیین کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک بستنی خانگی و خوشمزه

نکات تکمیلی تهیه دسر هلو

  • برای تزیین دسر هلو می‌توانید از برش‌های هلو، برگ نعناع، توت فرنگی یا سایر میوه‌های دلخواه خود استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید به جای عسل یا شکر از شیره انگور یا خرما نیز در این دسر استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید دسر شما طعم قوی‌تری از هلو داشته باشد، می‌توانید از 2 عدد هلو بیشتر استفاده کنید.
  • این دسر را می‌توانید به صورت قالبی یا تک نفره سرو کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید یک دسر هلو خوشمزه و مجلسی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. نوش جان!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا