طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی ترکی به روش مرحله به مرحله
دسر سارای تاتلیسی یکی از خوشمزهترین و معروفترین دسرهای ترکیهای است که با طعم بینظیر خود میتواند هر ذائقهای را جذب کند. این دسر شامل یک پایه خمیر نرم و لطیف است که با شربت شیرین و معطر پوشیده شده و در نهایت با خامه و پسته تزئین میشود.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، طرز تهیه این دسر لذیذ را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید به راحتی در خانه تهیه و از آن لذت ببرید.
جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشتهایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوهای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آنها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کردهایم.
مودا لازم دسر سارای تاتلیسی
ماده | مقدار |
---|---|
شیر | ۴ لیوان |
آرد گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
خرده بادام و فندق | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه دسر ترکی سارای تاتلیسی
مرحله 1
برای شروع، شیر را در یک قابلمه متوسط ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید شیر به آرامی گرم شود تا به دمای مناسب برای ترکیب با سایر مواد برسد. در این مرحله، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به صورت تدریجی به شیر اضافه نمایید. این کار کمک میکند که مواد به خوبی ترکیب شوند و گلولهگلوله نشوند. با استفاده از همزن دستی یا برقی، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند.
مرحله 2
وقتی که مواد اولیه به خوبی مخلوط شدند و به دمای مناسب رسیدند، شکر را به قابلمه اضافه کنید. شکر به دسر طعم شیرینی میدهد و به بافت آن نرمی بیشتری میبخشد. سپس وانیل را به ترکیب اضافه کنید تا عطر خوشایند و طعم دلپذیری به دسر بیفزاید. همچنان به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملاً حل شود و مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.
مرحله 3
هنگامی که مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد و به قوام مناسب رسید، کره را به آن اضافه کنید. کره به دسر نرمی و لطافت بیشتری میبخشد و باعث میشود که دسر به راحتی از قابلمه جدا شود. کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا کره به طور کامل ذوب شده و با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله 4
در این مرحله، یک قالب مناسب برای ریختن دسر آماده کنید. قالب را با کمی کره چرب کنید تا دسر به راحتی از آن جدا شود. سپس، مخلوط دسر را به آرامی در قالب بریزید. سطح دسر را با قاشق صاف کنید تا یکنواخت شود. برای ایجاد سطحی صاف و بدون حباب، میتوانید با قاشق یا کاردک سطح دسر را به آرامی فشار دهید.
مرحله 5
بعد از اینکه مخلوط دسر به طور یکنواخت در قالب ریخته شد، آن را در یخچال قرار دهید تا به طور کامل خنک و سفت شود. این فرآیند ممکن است چند ساعت طول بکشد، بنابراین بهتر است دسر را از شب قبل آماده کنید. بعد از اینکه دسر کاملاً سرد و سفت شد، آن را از قالب خارج کنید و برش دهید. برای تزیین، میتوانید از خرده بادام و فندق استفاده کنید. این مواد را روی سطح دسر پاشیده و با استفاده از دست یا قاشق به آرامی فشار دهید تا به خوبی بچسبند.
مرحله 6
دسر سارای تاتلیسی آماده است تا سرو شود. آن را به تکههای مناسب برش دهید و در ظرفهای سرو قرار دهید. این دسر خوشمزه میتواند به عنوان یک دسر شیرین و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان استفاده شود. با این دستور ساده و دقیق، شما قادر خواهید بود یک دسر خوشمزه و لذیذ تهیه کنید که مطمئناً مورد پسند همه قرار خواهد گرفت.
با این دستورالعمل، دسر سارای تاتلیسی به آسانی قابل تهیه است و با طعم دلپذیر و بافت لطیف خود، مطمئناً تجربهای خوشایند را به شما ارائه میدهد.