آشپزی ایرانی

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه

Rate this post

خورش کرفس یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با ترکیبی از کرفس تازه، گوشت خورشتی، و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. این خورش خوشمزه و مغذی نه تنها در سفره‌های ایرانی جا دارد، بلکه با عطر و طعم بی‌نظیرش می‌تواند نظر هر ذائقه‌ای را به خود جلب کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به طور مفصل و مرحله به مرحله، طرز تهیه خورش کرفس را به شما آموزش خواهیم داد.این دستور پخت، با جزئیات کامل و دقیق، شما را در هر مرحله از تهیه این غذای سنتی راهنمایی می‌کند تا بتوانید یک خورش کرفس لذیذ و عالی تهیه کنید.

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد لازم خورش کرفس غلیظ

مواد اولیه مقدار
گوشت خورشتی 500 گرم
کرفس تازه 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 2 عدد
نعناع و جعفری خرد شده 200 گرم
لیمو عمانی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب 3 لیوان
حتما بخوانید:  طرز تهیه بریانی اصفهان؛ بریانی گوشت خوشمزه

 

طرز تهیه خورش کرفس اصیل

مرحله اول تهیه خورش کرفس

ابتدا پیازها را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید. گوشت خورشتی را به قطعات مناسب برش دهید و کرفس‌ها را پس از شستن، به اندازه‌های تقریبی دو سانتیمتری خرد کنید. نعناع و جعفری را نیز پس از شستن، به صورت ریز خرد کنید. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید و در آب گرم قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

مرحله دوم تهیه خورش کرفس غلیظ

در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

مرحله سوم تهیه خورش کرفس ساده

در این مرحله، زردچوبه، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم تهیه خورش کرفس

بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی، سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. لیمو عمانی‌های آماده شده را نیز به خورش اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و گوشت نرم شود.

مرحله پنجم تهیه خورش کرفس

در حالی که خورش در حال پخت است، در یک تابه جداگانه مقداری روغن بریزید و کرفس‌های خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس نعناع و جعفری خرد شده را به کرفس‌ها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نیز نرم و عطر آن‌ها آزاد شود.

مرحله ششم تهیه خورش کرفس

وقتی گوشت خورش تقریبا پخته شد، مخلوط کرفس و سبزیجات را به قابلمه خورش اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. اجازه دهید خورش با حرارت ملایم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر بپزد تا کرفس و سبزیجات کاملا نرم و مزه‌دار شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش مجلسی و خوشمزه

مرحله هفتم تهیه خورش کرفس

در انتهای پخت، مزه خورش را چک کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. خورش کرفس شما آماده سرو است. این خورش خوشمزه را می‌توانید با برنج سفید ایرانی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

با رعایت این مراحل ساده و دقیق، شما می‌توانید یک خورش کرفس خوشمزه و عالی تهیه کنید که مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی باشد. امیدواریم از تهیه و میل کردن این غذای سنتی ایرانی لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا