آموزش آشپزی

طرز تهیه حمیسه میگو به روش مخصوص جنوبی

Rate this post

اگر به دنبال یک غذای دریایی خوشمزه و پر از عطر و طعم هستید، حمیسه میگو یک انتخاب عالی است. این غذای محبوب جنوبی با استفاده از میگوهای تازه و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود و می‌تواند یک تجربه لذیذ و متفاوت برای شما و خانواده‌تان باشد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه حمیسه میگو را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد تا بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد لازم برای حمیسه میگو

مواد اولیه مقدار
میگو پاک‌شده 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 4 حبه
گوجه‌فرنگی 3 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
ادویه مخصوص حمیسه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حمیسه میگو

مرحله اول تهیه حمیسه میگو

ابتدا میگوها را پاک کرده و شست‌وشو دهید. بهتر است میگوها را در آب نمک برای چند دقیقه قرار دهید تا بوی زهم آنها گرفته شود. سپس پیازها را به صورت ریز خرد کنید و سیرها را رنده کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز پوست گرفته و خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت نگینی خرد کنید تا همه مواد آماده طبخ شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

مرحله دوم تهیه حمیسه میگو

در یک تابه بزرگ، روغن را گرم کنید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. سپس سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. در این مرحله، زردچوبه را نیز به تابه اضافه کنید و با پیاز و سیر مخلوط کنید.

مرحله سوم تهیه حمیسه میگو

بعد از اینکه پیاز و سیر خوب تفت داده شدند، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوجه‌ها نرم شوند و آب بیندازند. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم تهیه حمیسه میگو

حالا نوبت اضافه کردن میگوهاست. میگوهای شسته و آماده شده را به تابه اضافه کنید و با مواد دیگر خوب مخلوط کنید. نمک، فلفل و ادویه مخصوص حمیسه را نیز به میگوها اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا میگوها به خوبی پخته و رنگ آنها تغییر کند.

مرحله پنجم تهیه حمیسه میگو

پس از اینکه میگوها به خوبی پخته شدند، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حمیسه میگو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و طعم مواد با هم ترکیب شود. در این مدت، می‌توانید چند بار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله ششم تهیه حمیسه میگو

حمیسه میگو را می‌توانید با نان تازه، برنج سفید یا کته سرو کنید. این غذا به دلیل طعم خاص و ادویه‌های مخصوص، می‌تواند یک تجربه لذیذ و متفاوت برای شما و خانواده‌تان باشد. همچنین، می‌توانید این غذا را با سبزیجات تازه و سالاد نیز سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و مغذی داشته باشید.

حتما بخوانید:  لیست انواع غذا با قارچ برای ناهار، شام و افطار

فوت و فن‌های تهیه حمیسه میگو

  • همیشه برای تهیه حمیسه میگو از میگوهای تازه استفاده کنید تا طعم و مزه‌ی بهتری داشته باشید. میگوهای تازه عطر و طعم بی‌نظیری به غذا می‌دهند.
  • قبل از استفاده از میگوها، آنها را به خوبی شسته و پاک کنید. برای گرفتن بوی زهم میگوها، می‌توانید آنها را برای چند دقیقه در آب نمک قرار دهید.
  • پیاز و سیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر و طعم آنها به خوبی آزاد شود. تفت دادن با حرارت زیاد می‌تواند باعث سوختن و تلخ شدن پیاز و سیر شود.
  • زردچوبه را در مراحل اولیه به پیاز و سیر اضافه کنید تا رنگ و عطر خوبی به غذا بدهد. ادویه‌های دیگر را نیز در مراحل بعدی اضافه کنید تا طعم آنها به خوبی در غذا پخش شود.
  • استفاده از گوجه‌فرنگی‌های تازه و رسیده می‌تواند به طعم بهتر و طبیعی‌تر حمیسه میگو کمک کند. همچنین، پوست‌گیری گوجه‌ها قبل از خرد کردن می‌تواند باعث یکنواخت‌تر شدن سس شود.
  • رب گوجه‌فرنگی را قبل از اضافه کردن میگوها به خوبی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و طعم بهتری به غذا بدهد.
  • میگوها را با حرارت بالا تفت دهید تا سریع پخته شوند و لطیف بمانند. پخت طولانی مدت میگوها می‌تواند باعث سفت شدن آنها شود.
  • پس از پخت میگوها، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حمیسه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و طعم مواد با هم ترکیب شود.
  • میزان نمک و فلفل را به دلخواه تنظیم کنید. بهتر است ابتدا مقدار کمتری اضافه کنید و در پایان پخت، طعم غذا را چک کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.
  • حمیسه میگو را می‌توانید با نان تازه، برنج سفید یا کته سرو کنید. این غذا همچنین با سبزیجات تازه و سالاد نیز بسیار خوشمزه است و می‌تواند یک وعده غذایی کامل و مغذی باشد.
حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب بناب آذربایجان به روش مرحله به مرحله

 

با دنبال کردن این دستور پخت و فوت و فن‌های گفته شده، می‌توانید حمیسه میگو را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید باشد و بتوانید از تهیه و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا