آموزش آشپزی

طرز تهیه حمیسه میگو؛ تجربه ای دلچسب از آشپزی جنوبی

Rate this post

میگو یکی از غذاهای محبوب دریایی است که طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال دستور پخت انواع غذا با میگوهستید در این پست با ما همراه باشید. حمسه میگو یکی از غذاهای جنوبی است که با میگوی خشک یا تازه درست میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه حمیسه میگو توضیح داده شده است.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

دستور تهیه حمیسه میگو

مواد مورد نیاز

میگو خشک یا تازه ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
گشنیز ۱ مشت
فلف دلمه ای رنگی ۱ عدد
گوجه ۲ عدد بزرگ
رب ۲ قاشق غذاخوری
پرک لیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ناگت میگو خانگی ساده و خوشمزه

مراحل طرز تهیه حمیسه میگو

زمان مورد نیاز: ۴۰ دقیقه

    1. مرحله اول

      برای شروع اگر از میگوی خشک استفاده میکنید باید میگو ها را درون آب ولرم ۲۰ دقیقه خیس کرده و در صورت تمایل رگ گیری کنید. پوست میگو ها بعد از خیس خوردن به راحتی جدا میشود. پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار بدهید و کمی روغن درون تابه بریزید. پیازها را درون تابه ریخته و کمی تفت بدهید تا سبک شوند.

    2. مرحله دوم

      فلفل دلمه ها را نگینی خرد کنید و به پیاز ها اضافه کرده و کمی تفت بدهید. سپس سیرها را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود. در صورت نیاز به روغن چند قاشق آب اضافه کنید تا بیش از حد چرب نشود.

    3. مرحله سوم

      وقتی فلفل ها پخته شدند مواد را از داخل تابه خارج کنید و در همان تابه میگو ها را بریزید و به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تفت بدهید.

    4. مرحله چهارم

      در این مرحله پرک لیمو و رب را اضافه و تفت بدهید تا رب به خوبی رنگ بازکند. سپس فلفل ها و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید. گشنیز خرد شده و در آخر گوجه های رنده شده را اضافه و هم بزنید. درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم غذا جا بیفتد. با برنج سرو کرده و نوش جان کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کوفته بلغور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا