انواع دسر

طرز تهیه حلوای بادام

Rate this post

طرز تهیه حلوای بادام کفگیری خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی

 

طرز تهیه چیز کیک خرمالو چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که ایده جذابی برای شب یلدا می باشد،

 

طرز تهیه چیز کیک ارتشی چیز کیک ارتشی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های متنوعی درست می شود،

 

طرز تهیه پودینگ شیر پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

حلوای بادام یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد و در این شهر به عنوان یک حلوای مناسبتی شناخته می شود. این حلوای خوشمزه علاوه بر حلوای بادام با نام حلوای کفگیری هم شناخته می شود، دلیل اینکه به این حلوا، حلوای کفگیری می گویند این است که با کفگیر قسمت و پخش می گردد. حلوای کفگیری یکی از مرسوم ترین حلواهای شهر تبریز است که در مناسبت های خاص و ایام مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی آشپزون همراه باشید.

مواد لازم حلوای بادام
آرد قنادی ۲۵۰ گرم (۲ و ¼ پیمانه)
پودر قند ۱۵۰ گرم (۱ و ¼ پیمانه)
کره ۱۳۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه)
پودر هل سبز ۱ قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده ۳۰ گرم

دستور تهیه حلوای بادام

مرحله اول

ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با یک قاشق چوبی آرد را به صورت متداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، البته این کار باید با حرارت ملایم انجام شود تا آرد تغییر رنگ ندهد.

مرحله دوم

پس از اینکه بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شد (معمولا بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می برد) تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا مجددا آرد را الک می کنیم و به تابه بر می گردانیم، سپس کره نرم شده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کره کاملا آب شود و با آرد ترکیب شود، سسپ تابه را از روی حرارت بر می داریم و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه کنار می گذاریم تا مخلوط آرد و کره از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

در مرحله بعدی پودر قند را الک می کنیم و به همراه پودر بادام، پودر هل و پودر زنجبیل به مخلوط آرد و کره اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به خورد همدیگر بروند.

حتما بخوانید:  سفره ای شاد و رنگارنگ با فرنی سه رنگ؛ طرز تهیه سریع و مجلسی

مرحله پنجم

در آخر گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و حلوا را کف یک سینی دیواره دار به ضخامت ۲ سانتی متر فشرده می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شود، سپس با یک چاقوی تیز یا کاتر آنرا برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم و تزیین می کنیم.

مرحله ششم

در روش سنتی حلوا را قالب نمی زنند، به این صورت که حلوا را در تابه با پشت کفگیر فشرده می کنند، سپس مقداری از حلوا را با کفگیر بر می دارند و در بشقاب می ریزند. به همین دلیل این حلوا با نام حلوا کفگیری هم شناخته می شود.

 

منبع : chishi.ir
حتما بخوانید : طرز تهیه فرنی سه رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا