انواع دسر

طرز تهیه تیرامیسو ساده با بیسکویت پتی بور

Rate this post

تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که با طعمی بی‌نظیر و بافتی کرمی و نرم، هر کسی را مجذوب خود می‌کند. اگر دوست دارید این دسر را در خانه تهیه کنید اما نگران پیچیدگی آن هستید، این دستور تیرامیسو ساده با بیسکویت پتی بور مناسب شماست.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، می‌توانید به راحتی این دسر دلپذیر را آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم تیرامیسو با پتی بور

مواد اولیه مقدار
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۵۰ میلی‌لیتر
شکر ۱/۲ پیمانه
قهوه اسپرسو ۱ پیمانه
پودر کاکائو به مقدار لازم
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تیرامیسو ساده خانگی

مرحله اول: آماده‌سازی قهوه

در این مرحله باید قهوه اسپرسو را آماده کنید. برای این کار، یک قهوه‌ساز یا اسپرسو ماشین استفاده کنید. قهوه باید غلیظ و قوی باشد تا طعم خوبی به دسر بدهد. بعد از آماده‌سازی، قهوه را کنار بگذارید تا خنک شود. اگر دستگاه اسپرسو در دسترس نیست، می‌توانید از قهوه فوری نیز استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که باید آن را بسیار غلیظ تهیه کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی کرم تیرامیسو

در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه را با شکر و وانیل مخلوط کنید. این مخلوط باید کاملاً همگن و بدون توده باشد. در یک کاسه دیگر، خامه فرم گرفته را با همزن برقی بزنید تا کاملاً پف کند و حالت خامه‌ای به خود بگیرد. سپس خامه را به مخلوط پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و با حرکات آرام و دایره‌ای مخلوط کنید تا کرمی یکنواخت به دست آید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش مرحله به مرحله

مرحله سوم: آماده‌سازی بیسکویت‌ها

بیسکویت‌های پتی بور را یکی یکی در قهوه خنک شده فرو کنید و به سرعت بیرون بیاورید. دقت کنید که بیسکویت‌ها خیلی خیس نشوند تا شکل خود را از دست ندهند. سپس بیسکویت‌ها را به طور منظم در کف ظرف سرو بچینید تا یک لایه بیسکویتی ایجاد شود.

مرحله چهارم: لایه‌گذاری تیرامیسو

بعد از آماده‌سازی لایه اول بیسکویت، یک لایه از کرم ماسکارپونه روی بیسکویت‌ها بریزید و با کمک قاشق یا لیسک به طور یکنواخت پخش کنید. سپس دوباره یک لایه بیسکویت پتی بور که در قهوه فرو کرده‌اید روی کرم بچینید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. آخرین لایه باید کرم ماسکارپونه باشد.

مرحله پنجم: تزئین و استراحت تیرامیسو

بعد از آماده‌سازی لایه‌ها، روی کرم ماسکارپونه را با پودر کاکائو بپوشانید. می‌توانید از یک الک کوچک برای پخش کردن یکنواخت پودر کاکائو استفاده کنید. سپس ظرف تیرامیسو را با پلاستیک سلفون بپوشانید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و دسر به حالت مطلوب برسد.

تیرامیسو ساده با بیسکویت پتی بور یک دسر خوشمزه و جذاب است که می‌توانید با کمترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان آن را آماده کنید. این دسر با طعم قهوه و کرم ماسکارپونه، همراه با بافت لطیف بیسکویت‌ها، مطمئناً دل هر کسی را خواهد برد. امیدواریم از این دستور ساده و خوشمزه لذت ببرید و آن را با عزیزان خود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا