انواع دسر

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای سالم و خوشمزه با طعم دلخواه

Rate this post

بستنی یخی میوه ای یا آلاسکا یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آشپزون همراه باشید.

 

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم برای ۴ نفر
توت سیاه ۱ لیوان
زردآلو ۱ لیوان
عسل ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی آلاسکا

مرحله اول

برای تهیه بستنی یخی میوه ای ابتدا باید دو نوع میوه انتخاب کنیم که طعم هایشان به هم بخورد. ما از میوه های شاه توت یا توت سیاه و زردآلو استفاده کرده ایم و شما هم می توانید از میوه های مورد سلیقه خود استفاده کنید.

مرحله دوم

ابتدا شاه توت ها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری خامه داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مایه بدست امده را داخل قالب بستنی یخی می ریزیم.

مرحله سوم

اگر قالب بستنی یخی در دسترس نداشتیم می توانیم از لیوان های کوچک فلزی استفاده کنیم. چون می خواهیم بستنی یخی ها را دو رنگ درست کنیم دو سوم قالب ها را با مایه توت سیاه پر می کنیم و باقی را با زردآلو پر می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه هسته زردآلوها را خارج می کنیم، سپس زردآلوها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری خامه داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و پس از میکس کردن، یک سوم خالی قالب های بستنی را با آن پر می کنیم.

مرحله پنجم

حالا چوب های بستنی را به آرامی در مرکز قالب ها قرار می دهیم و به مدت ۴ ساعت در فریر قرار می دهیم تا به طور کامل یخ بزنند. پس از اینکه بستنی ها یخ زد، انها را زیر آب گرم می گیریم تا به راحتی از قالب خارج شوند.

 

منبع : chishi.ir
حتما بخوانید : طرز تهیه محلبی پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا