طرز تهیه بستنی موزی خانگی | بستنی موزی شکلاتی
مواد لازم برای تهیه بستنی موزی خانگی
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
موز رسیده | 4 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | 1/2 پیمانه |
شکر | 3 قاشق غذاخوری (یا به دلخواه) |
عصاره وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
گردو خرد شده | 1/4 پیمانه (اختیاری) |
چیپس شکلات | 1/4 پیمانه (اختیاری) |
طرز تهیه بستنی موزی با خامه
مرحله اول تهیه بستنی موزی
در این مرحله، سفری به دنیای موزهای یخزده خواهیم داشت و آنها را برای تبدیل شدن به یک بستنی موزی بهشتی آماده میکنیم.
ابتدا باید به دنبال موزهای کاملاً رسیده باشیم. موزهایی با پوست قهوهای تیره و لکههای قهوهای یا سیاه که طعم شیرینتر و غلیظتری دارند و به بستنی شما طعمی فوقالعاده میبخشند. سپس، موزها را با دقت میشوییم، پوست آنها را میگیریم و به حلقههای ضخیم 1 تا 2 سانتیمتری برش میدهیم. برای برش یکنواخت از چاقوی تیز استفاده میکنیم و حلقهها را روی سینی میچینیم. مراقب باشیم که حلقهها روی هم قرار نگیرند و برای جلوگیری از قهوهای شدن، میتوانیم قبل از انجماد، آنها را با آبلیمو یا کمی آب پرتقال بپاشیم.
حالا وقت انجماد موزها است! سینی را به مدت حداقل 2 تا 3 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا موزها کاملاً یخ بزنند. انجماد کامل ضروری است، زیرا در غیر این صورت، بستنی شل و آبکی خواهد شد. برای اطمینان بیشتر، میتوانیم موزها را یک شب تا صبح در فریزر بگذاریم.
در این مرحله، موزهای ما آماده تبدیل شدن به یک بستنی موزی فوقالعاده و خوشمزه هستند. در مرحله بعد، به سراغ مخلوط کردن مواد و خلق جادوی بستنی خواهیم رفت!
مرحله دوم تهیه بستنی موزی
ابتدا، موزهای یخزده را از فریزر خارج کرده و به همراه شیر، خامه، شکر و عصاره وانیل به درون مخلوطکن یا غذاساز میفرستیم. سپس، این مخلوط خوشمزه را به مدت 3 تا 5 دقیقه هم میزنیم تا زمانی که یکدست و صاف شود. در این میان، میتوانید گردوهای خرد شده یا چیپس شکلات را نیز به این مهمانی شیرین اضافه کنید و منتظر انفجار طعمها باشید.
مرحله سوم تهیه بستنی موزی
حالا که معجون بستنی موزی ما آماده شده، آن را به ظرف مورد نظر خود منتقل میکنیم و سفری 4 تا 5 ساعته به سرزمین یخ را آغاز میکنیم. در این سفر، هر 30 دقیقه یکبار سری به بستنی خود میزنیم و با هم زدن آن، از تشکیل یخهای بزرگ جلوگیری میکنیم.
صبر و حوصله کلید این مرحله است. پس از این سفر یخی، بستنی موزی ما آماده سرو میشود. کافی است 10 تا 15 دقیقه به آن در دمای اتاق فرصت دهیم تا کمی نرم شود و سپس با اسکوپ بستنی، آن را در ظرف مورد نظر خود بریزیم و با سس شکلات، تکههای میوه یا هر نوع تاپینگ دلخواه تزیین کنیم.
مرحله چهارم تهیه بستنی موزی
لحظهای که همه منتظرش بودیم فرا رسیده است! بستنی موزی ما بعد از سفری یخی و خنک، آماده سرو و لذت بردن است.
ابتدا، بستنی را از فریزر خارج میکنیم و به آن 10 تا 15 دقیقه فرصت میدهیم تا کمی نرم شود. سپس، با استفاده از اسکوپ بستنی، آن را در ظرف مورد نظر خود میریزیم.
حالا وقت تزئین و خلق یک شاهکار هنری است! میتوانید از سس شکلات، تکههای میوههای تازه مانند توت فرنگی، تمشک یا برشهای موز، چیپس شکلات، گردو خرد شده یا هر نوع تاپینگ دلخواه دیگر استفاده کنید.