انواع دسر

طرز تهیه بستنی ماچا؛ دسر ژاپنی فوق العاده

Rate this post

بستنی ماچا یک دسر سنتی ژاپنی است که با استفاده از پودر ماچا، یک نوع چای سبز پودری با طعم قوی و رنگ سبز جذاب، تهیه می‌شود. این بستنی به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص سلامتی ماچا، بسیار محبوب است. ماچا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، با نحوه تهیه بستنی ماچا به صورت مرحله به مرحله آشنا می‌شوید و می‌توانید این دسر خوشمزه و سالم را در منزل تهیه کنید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم برای تهیه بستنی ماچا

مواد اولیه مقدار
پودر ماچا ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب ۲ لیوان
خامه پرچرب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
زرده تخم‌مرغ ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی ماچا

مرحله اول

برای شروع، تمام مواد اولیه را آماده کنید. ابتدا پودر ماچا را در یک کاسه کوچک بریزید و کمی آب گرم (نه جوش) به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک همزن کوچک یا یک چنگال، ماچا را به خوبی حل کنید تا هیچ توده‌ای باقی نماند. در این مرحله، باید مطمئن شوید که ماچا کاملاً صاف و یکدست شده است.

مرحله دوم

در یک قابلمه متوسط، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا شیر و خامه کاملاً ترکیب شوند و به آرامی گرم شوند. توجه داشته باشید که نباید مخلوط به جوش بیاید، بلکه فقط باید گرم شود تا در مراحل بعدی بتوانیم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کنیم.

حتما بخوانید:  پاناکوتای زعفرانی؛ طعم بهشتی زعفران در دسری خنک و لذیذ

مرحله سوم

در یک کاسه بزرگ، زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوطی سبک و کرمی به دست آید. این مرحله بسیار مهم است زیرا ترکیب زرده‌های تخم‌مرغ و شکر باید به خوبی با هم مخلوط شوند تا بستنی نرم و لطیفی داشته باشیم. مخلوط باید کمی روشن‌تر و حجیم‌تر شود.

مرحله چهارم

به آرامی و کم کم، مخلوط گرم شده شیر و خامه را به مخلوط زرده تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید. در حین اضافه کردن، مخلوط را مرتب هم بزنید تا زرده‌های تخم‌مرغ به دلیل حرارت شیر نبندند. این مرحله نیاز به دقت زیادی دارد زیرا اگر شیر خیلی داغ باشد، زرده‌های تخم‌مرغ به سرعت می‌بندند و مخلوط خراب می‌شود.

مرحله پنجم

پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه به زرده تخم‌مرغ، مخلوط نهایی را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کمی غلیظ شود. این مخلوط باید به دمای حدود ۸۵ درجه سانتی‌گراد برسد تا به غلظت مناسبی برسد. پس از رسیدن به این مرحله، مخلوط را از روی حرارت بردارید و به آن عصاره وانیل و ماچا را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. کاسه را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید مخلوط به مدت حداقل ۴ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سرد شود، در یخچال بماند. خنک شدن مخلوط باعث می‌شود تا بستنی بهتر و سریع‌تر در دستگاه بستنی‌ساز تهیه شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس پک شکلاتی؛ خنکای بهشتی در گرمای تابستان!

مرحله هفتم

مخلوط سرد شده را در دستگاه بستنی‌ساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید. مخلوط باید به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دستگاه بماند تا به بستنی تبدیل شود. در این مدت، بستنی به تدریج غلیظ و خامه‌ای می‌شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه بستنی در دستگاه بستنی‌ساز آماده شد، آن را در یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. بستنی باید حداقل ۲ ساعت در فریزر بماند تا کاملاً سفت شود و آماده سرو شود.

بستنی ماچا آماده سرو است! بستنی را در کاسه‌های بستنی‌خوری سرو کنید و می‌توانید با چند برگ نعناع تازه یا پودر ماچا تزئین کنید. این بستنی خوشمزه و خنک، بهترین انتخاب برای روزهای گرم تابستان است و می‌تواند به عنوان یک دسر خوشمزه و سالم در کنار خانواده و دوستان لذت برده شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا