انواع دسر

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی | آموزش بستنی زمستانی

Rate this post

درست زمانی که هوا رو به سردی می‌رود و برف اولین زمستان را به زمین می‌پوشاند، هوس خوردن یک دسر خنک و خوشمزه به سرمان می‌زند. چه چیزی می‌تواند از بستنی زمستانی، با آن نان‌های ترد و کرم پفکی و روکش شکلاتی، دلچسب‌تر باشد؟

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه این دسر نوستالژیک و محبوب را به صورت کامل آموزش می‌دهیم تا بتوانید در خانه، برای خود و عزیزانتان، بستنی زمستانی‌های خوشمزه‌ای درست کنید.

 

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، ژله رنگین کمان، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم تهیه بستنی زمستانی خانگی

 

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی

 

مرحله 1: آماده‌سازی نان میکادو

نان‌های میکادو را با کاتر به صورت دایره یا شکل دلخواه دربیاورید.
برای اینکه نان‌ها راحت‌تر به هم بچسبند، لبه‌های آن‌ها را کمی با شکلات آب شده آغشته کنید.

مرحله 2: تهیه کرم پفکی

سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت و فرم بگیرد.
پودر قند و وانیل را کم‌کم به سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست و براق به دست آید.
آبلیمو یا سرکه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3: بن‌ماری ژلاتین

پودر ژلاتین را با آب یا گلاب مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.
مخلوط ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم (بن‌ماری) قرار دهید تا به طور کامل حل شود.

مرحله 4: افزودن ژلاتین به کرم پفکی

مخلوط ژلاتین را به آرامی به کرم پفکی اضافه کنید و با لیسک به طور کامل مخلوط کنید.

مرحله 5: مونتاژ بستنی زمستانی

روی یک نان میکادو، مقداری از کرم پفکی بریزید و نان دوم را روی آن قرار دهید.
این کار را برای تمام نان‌ها تکرار کنید تا بستنی زمستانی شما آماده شود.

مرحله 6: روکش شکلاتی

شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب کنید.
بستنی‌های زمستانی را به شکل دلخواه در سینی بچینید.
با استفاده از قاشق یا چنگال، شکلات آب شده را روی بستنی‌ها بریزید.
بستنی‌ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

مرحله 7: تزیین و سرو

بستنی‌های زمستانی را از یخچال خارج کنید و با پودر نارگیل، پودر گردو، پسته یا هر نوع تزیینی که دوست دارید، تزیین کنید.
بستنی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی با پودر کاکائو

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی زمستانی خانگی

طعم و مزه:

  • برای طعم‌های متنوع، می‌توانید از اسانس‌های خوراکی مانند وانیل، توت فرنگی، موز، شکلات، قهوه و … استفاده کنید.
  • می‌توانید از پودر کاکائو برای طعم شکلاتی و یا پودر نارگیل برای طعم نارگیلی استفاده کنید.
  • برای یک طعم ترش و ملس، می‌توانید از مقداری آبلیمو یا لیموترش در کرم پفکی استفاده کنید.
  • برای یک طعم شور و شیرین، می‌توانید مقداری نمک به کرم پفکی اضافه کنید.

تزیین:

  • از پودر پسته، گردو، بادام، نارگیل و … برای تزیین بستنی‌ها استفاده کنید.
  • می‌توانید از شکلات‌های رنگی رنده شده یا چیپس شکلات برای تزیین استفاده کنید.
  • از میوه‌های تازه مانند توت فرنگی، موز، کیوی و … برای تزیین استفاده کنید.
  • می‌توانید از خامه فرم‌داده شده یا سس شکلات برای تزیین استفاده کنید.

نکات کلی:

  • برای اینکه نان میکادو راحت‌تر خرد شود، می‌توانید از چاقوی دندانه‌دار استفاده کنید.
  • برای اینکه نان‌ها به راحتی به هم بچسبند، لبه‌های آن‌ها را کمی با شکلات آب شده یا خامه آغشته کنید.
  • برای اینکه کرم پفکی پف کند و سفت شود، سفیده‌های تخم مرغ را باید به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد.
  • برای اینکه ژلاتین به طور کامل حل شود، آن را به روش بن‌ماری و با صبر و حوصله حرارت دهید.
  • برای اینکه بستنی‌ها راحت‌تر از قالب جدا شوند، می‌توانید سینی را قبل از ریختن کرم پفکی، کمی چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای شکلات تخته‌ای، از سس شکلات یا گاناش برای روکش بستنی‌ها استفاده کنید.
  • برای اینکه بستنی‌ها طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
  • بستنی‌های زمستانی را می‌توانید به عنوان عصرانه، دسر یا میان وعده سرو کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس پک شکلاتی؛ خنکای بهشتی در گرمای تابستان!

امیدواریم با استفاده از این نکات، بتوانید بستنی‌های زمستانی‌های خوشمزه و نوستالژیک درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید!

 

حتما بخوانید : طرز تهیه فرنی سه رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا