آشپزی ایرانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه حرفه ای و خوشمزه

Rate this post

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه ترکیبی از برنج، باقالی، شوید و ماهیچه‌ی گوسفندی است که با ادویه‌های معطر و طعم‌دهنده ترکیب می‌شود.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با این دستور پخت، می‌توانید این غذای لذیذ را به راحتی در خانه تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد لازم پخت باقالی پلو با ماهیچه

مواد اولیه مقدار
برنج ۴ پیمانه
باقالی سبز تازه یا یخ‌زده ۲ پیمانه
شوید خشک یا تازه ۱ پیمانه
ماهیچه گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
زعفران دم‌کرده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
حتما بخوانید:  انواع کباب های ایرانی خوشمزه و مجلسی را بشناسید

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله اول تهیه باقالی پلو با ماهیچه

ابتدا ماهیچه‌های گوسفندی را به خوبی بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن بریزید و ماهیچه‌ها را به آن اضافه کنید. ماهیچه‌ها را با حرارت متوسط به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سطح آن‌ها کمی طلایی شود. این کار به بهبود طعم نهایی غذا کمک می‌کند. سپس، پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی نازک خرد کنید و به ماهیچه‌ها اضافه کنید. پیازها را با ماهیچه‌ها تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

مرحله دوم تهیه چلو ماهیچه با باقالی پلو

سیرها را پوست کنده و رنده کنید یا به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به ماهیچه‌ها و پیاز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم ادویه‌ها به خوبی به خورد ماهیچه‌ها برود. سپس، زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم تهیه باقالی پلو با ماهیچه

بعد از مخلوط کردن ادویه‌ها با ماهیچه‌ها، مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا سطح ماهیچه‌ها را بپوشاند. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. ماهیچه‌ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا کاملاً نرم و پخته شوند. در این مدت، گاهی قابلمه را چک کنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید تا ماهیچه‌ها خشک نشوند.

مرحله چهارم تهیه چلو ماهیچه با باقالی پلو

در حالی که ماهیچه‌ها در حال پخت هستند، برنج را به خوبی بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید. سپس، در یک قابلمه بزرگ آب جوش بیاورید و برنج را به آن اضافه کنید. برنج را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نیم‌پز شود. بعد از این مدت، برنج را آبکش کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه خورش فسنجون با گوشت قلقلی|فسنجون با گوشت قرمز

مرحله پنجم تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی‌ها را در یک قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس، باقالی‌ها را آبکش کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید. اگر از باقالی یخ‌زده استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.

مرحله ششم تهیه باقالی پلو با ماهیچه

در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن بریزید و ته‌دیگ مورد علاقه خود را در کف قابلمه بچینید. لایه‌ای از برنج آبکش‌شده را در قابلمه بریزید، سپس لایه‌ای از باقالی‌ها و شوید خشک یا تازه را اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا همه برنج، باقالی و شوید استفاده شود. در پایان، زعفران دم‌کرده و کره را روی برنج بریزید.

مرحله هفتم تهیه چلو ماهیچه با باقالی پلو

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید. اجازه دهید باقالی پلو به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد تا برنج کاملاً پخته و ته‌دیگ طلایی و خوشمزه شود. در این مدت، می‌توانید ماهیچه‌های پخته شده را هم گرم نگه دارید.

مرحله هشتم تهیه باقالی پلو با ماهیچه

بعد از دم کشیدن برنج، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باقالی پلو را در ظرف سرو بچینید. ماهیچه‌های پخته شده را روی برنج قرار دهید و با زعفران و خلال پسته تزیین کنید. این غذای لذیذ را می‌توانید با ماست و سالاد شیرازی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

این دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه یکی از بهترین و کامل‌ترین راهنماهای تهیه این غذای اصیل ایرانی است که با رعایت مراحل و نکات ذکر شده، می‌توانید غذایی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید که در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا