آشپزی ایرانی

طرز تهیه باقالی پلو؛ غذای محبوب و سنتی ایرانی

Rate this post

طرز تهیه باقالی پلو

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه آشنا خوایم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای لاکچری شناخته می شود. این غذای خوشمزه معمولا برای مجالس و مهمانی ها مهم استفاده می شود و به همین دلیل کمتر به صورت عادی در منزل پخته می شود.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

البته برای تهیه باقالی پلو با گوشت حتما نیاز نیست که برای هر نفر یک ماهیچه تهیه کنیم یا از گوشت بسیار زیادی استفاده کنیم، می توانیم به راحتی از تکه های گوشت خورشتی نیز برای پخت این غذای خوشمزه استفاده کنیم. مقدار گوشت موجود در باقالی پلو مهم است، اما در صورتی که چاشنی و طعم دهنده هایی خوبی استفاده کنیم می توانیم این غذا را با گوشت کم هم درست کنیم.طرز تهیه باقالی پلو

مواد لازم برای ماهیچه (برای ۳ نفر)

  • ماهیچه گوسفندی: ۳ عدد
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده: نصف پیمانه
  • سیر: ۴ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین و نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای باقالی پلو

  • برنج خیس خورده: ۳ پیمانه
  • باقالی پخته: ۲۰۰ گرم
  • شوید خشک: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • زردچوبه و پودر دارچین: به میزان لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه باقلا قاتق+همراه با توضیحات کامل

طرز تهیه باقالی پلو

طرز تهیه

در یک تابه همه طرف ماهیچه‌ها را با ۵۰ گرم کره تفت دهید. بعد از اینکه گوشت کمی رنگ گرفت، ۲ عدد سیر له شده، ۲ عدد سیر به صورت کامل، چوب دارچین و ادویه‌ها به جز نمک را اضافه کنید و همه را باهم تفت دهید تا طلایی شوند.

پیازها را که به صورت خلالی خرد کردید روی ماهیچه‌ها بریزید. طوری که همه جای ماهیچه‌ها با پیاز پوشانده شود.

در این مرحله زعفران دم کرده را روی پیازها بریزید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیازها به آرامی آب بیندازند و بعد ماهیچه‌ها در آب پیاز به مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزند. دقت کنید که نباید به قابلمه آب اضافه کنید.

بعد از ۲ ساعت پخت باید پیازها آب انداخته باشند و ماهیچه به آهستگی در حال پختن در آب پیاز باشد. بسیار مهم است که به هیچ عنوان ماهیچه‌ها را هم نزنید و حرارت را کم نگه دارید تا آب پیاز تبخیر نشود.

برای تهیه باقالی پلو ، ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم. در ادامه باقالی را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

 


منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا