نوشیدنی

طرز تهیه آب آلو خانگی به سبک حرفه ای ها!

Rate this post

در دل تابستان، گاه هیچ چیز دلچسب‌تر از یک نوشیدنی خنک و ترش و شیرین نیست. آب آلبالوی خانگی، با طعم بی‌نظیر و رنگ دل‌انگیزش، ترنم طعم ترش و شیرین را به کامتان می‌نشاند و عطش گرمای تابستان را از تنتان می‌زداید.

اگر به دنبال یک نوشیدنی خنک و سالم هستید، اگر به دنبال طعمی دلچسب و خاطره‌انگیز هستید، و اگر به دنبال یک نوشیدنی ایده‌آل برای روزهای گرم تابستان هستید، آب آلبالوی خانگی بهترین انتخاب برای شماست.

یادتان هست؟ در روزهای گرم تابستان کودکی، مادربزرگمان با عشق و صبر، آب آلبالو می‌گرفت و طعم بهشتی آن را به کاممان می‌نشاند.

حالا وقت آن است که این طعم خاطره‌انگیز را به خانه‌های خود بیاوریم و با دستان خودمان، آب آلبالوی خانگی بگیریم و از طعم بی‌نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببریم.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

طرز تهیه آب آلو خانگی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان تهیه و آماده سازی 20 تا 30 دقیقه
میزان سختی بسیار راحت
میزان کالری در هر 100 گرم 116 کیلو کالری

آب آلو خانگی، نوشیدنی فوق العاده تابستانی

این نوشیدنی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل دارا بودن مقدار زیادی ویتامین c به خصوص برای افرادی که دچار سرما خوردگی هستند، بسیار مفید است. همچنین برای مشکلات معده و گوارشی نیز فوق العاده است. پس در درست کردن آن تردید نکنید و برای تهیه یک نوشیدنی خوشمزه، دست به کار شوید.

مواد اولیه برای تهیه آب آلو

حالا که آماده‌ی درست کردن این نوشیدنی خوشمزه هستید به سراغ مواد لازم برای تهیه آن می‌رویم. در نظر داشته باشید که با این میزان از مواد اولیه می‌توانید آب آلو را برای 4 نفر تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر و خواص فوق العاده آن لذت ببرید. البته امکان تغییر اندازه‌ها بر حسب نفرات نیز وجود دارد.

حتما بخوانید:  10 نوشیدنی برای فشار خون؛ با این نوشیدنی ها با فشار خون بالا خداحافظی کنید!
مواد لازم مقدار مورد نیاز
آلو سیاه 1 کیلوگرم
آب 1 لیوان

طرز تهیه آب آلو خانگی به صورت مرحله به مرحله

درست کردن آب آلو با انواع آلو امکان پذیر است و شما می‌توانید به راحتی آن را تهیه کنید. در ادامه به طرز تهیه آب آلو با آلو سیاه پرداخته‌ایم که روشی ساده و در عین حال خوشمزه است. طرز تهیه به شرح زیر است:

  • مرحله اول: اولین گام برای درست کردن یک آب آلوی خوشمزه، این است که در ابتدا آلوها را خریداری کنید. هرچه آلوی شما رسیده‌تر باشد، قطعا طعم آب آلو خوشمزه‌تر خواهد بود.
  • مرحله دوم: حالا باید به سراغ شستن آلوها بروید. برای انجام این کار لازم است تا تمام آن‌ها را در یک ظرف بریزید و به آن آب اضافه کنید. بگذارید تا در حدود 10 دقیقه بماند، سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافه‌ی آن گرفته شود.
  • مرحله سوم: یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و آلوها را درون آن بریزید. سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت ملایم بماند تا آلوها به طور کامل بپزند.
  • مرحله چهارم: پخت آلوها را تا جایی انجام دهید که تمام آن‌ها کاملا نرم و یکدست شوند. بعد از این که آلوها به صورت کامل پختند، باید آن‌ها را درون یک پارچه نخی بریزید. آلوها را با دست محکم فشار دهید تا آب آن‌ها به صورت کامل گرفته شود و پوست و هسته‌ی آلوها به صورت کامل جدا شود.
  • مرحله پنجم: آب آلوی شما آماده است! تنها کاری که باید بکنید این است که آن را در لیوان مدنظرتان ریخته و سرو کنید. اگر فکر می‌کنید که آب آلو بیش از اندازه غلیظ است نیز می‌توانید مقداری آب یا یخ به آن اضافه کنید. نوش جان !

روش های دیگر تهیه آب آلو

علاوه بر روش بالا، تهیه آب آلو با آلو خشک، با شیره انگور، با آلو بخارا و … ممکن است و شما می‌توانید از این طرز تهیه‌ها نیز استفاده کنید. تمامی این روش‌ها در ادامه آمده است و می‌توانید بنا بر ذائقه خود از این دستورها استفاده کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه اسموتی آووکادو ؛یک خوراکی خوشمزه و مغذی

طرز تهیه آب آلو بخارا

یکی دیگر از روش‌های تهیه آب آلو، استفاده از آلو بخارا در تهیه آن است. آلو بخارا نوعی آلوی طلایی خوشمزه و آبدار است که بسیار مفید است. برای تهیه آب آلو بخارا نیز باید در ابتدا به میزان مورد نیاز از آلو بخارا را به همراه آب، بجوشانید. سپس زمانی که شروع به تغییر رنگ کرد، آن را از روی حرارت بردارید و مطابق با سایر مراحل آن را صاف کرده و آب آن را بگیرد! به همین سادگی! این نوشیدنی علاوه بر طعمی که دارد واقعا برای سلامتی مفید است، تا جایی که آلو بخارا و خواص بی نظیر آن برای سلامتی این روزها بر هیچکس پوشیده نیست!

طرز تهیه آلو بخارا با شیره انگور

همان طور که گفتیم، آب آلو با هر مدل آلویی که درست شود بسیار مفید و پر خاصیت است، اما ترکیب آن با شیره خرما نیز خواص آن را دو چندان می‌کند. اگر دوست دارید تا آب آلو رابه همراه شیره خرما درست کنید، تنها کافی است تا مانند مراحل قبل آب آلو را بگیرید. سپس آب آلوی گرفته شده را در یک قابلمه ریخته و به میزان دلخواه شیره‌ی خرما به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و دائما هم بزنید تا جایی که شیره خرما کاملا در آب آلو حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید! آب آلوی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه آب آلو خشک

تا به اینجا، چند روش متنوع طرز تهیه آب آلو خانگی را آموزش داده‌ایم. یکی دیگر از این روش‌ها تهیه آب آلو با آلو خشک است! شما می‌توانید برای انجام این کار هم آلوها را از قبل خیس کنید و هم این که آن‌ها را بجوشانید!

اگر آلوها را از قبل خیس کنید، بخشی از خواص آلو به این طریق از بین می‌رود. پس جوشاندن آلو روش بهتری خواهد بود. مراحل تهیه نیز دقیقا شبیه به اولین دستور تهیه ای است که بیان کردیم. هر چند که برای طرز تهیه آب آلو جنگلی نیز می‌توانید دقیقا به همین روش عمل کنید و یک نوشیدنی خوشمزه داشته باشید. تنها تفاوتی که وجود دارد در نوع آلوی استفاده شده است.

حتما بخوانید:  شیر کاکائو خانگی رقیبی سرسخت برای نوشیدنی های صنعتی

طرز تهیه آب آلو به همراه زرد آلو

یکی دیگر از روش‌های تهیه آب آلو به صورت ترکیب شده با زرد آلو است که طعم بسیار خوب و فوق العاده‌ای دارد. برای انجام این کار نیز روش تهیه ساده ای پیش رو دارید و باید زرد آلوها را بعد از شستن و جدا کردن هسته مانند آلو بجوشانید و بقیه مراحل را طی کنید. به همین سادگی!

البته به عنوان نکته باید اضافه کرد که انجام این کار با زرد آلو خشک نیز امکان پذیر است و اگر دوست دارید می‌توانید مطالعه کنید و متوجه شوید که خواص زردآلو تازه بیشتر است یا زردآلو خشک؟ و تهیه آب آلو با کدام یک بهتر است.

نکاتی درباره آب آلو خانگی

در طرز تهیه آب آلو خانگی و مصرف آن، نکات زیر را مدنظر داشته باشید:

  1. بهترین زمان مصرف برای آب آلو بین 2 تا 3 روز است و باید در این مدت زمان آن را مصرف کنید. برای این که کیفیت نوشیدنی شما مانند روز اول بماند و خراب نشود، باید آن را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.
  2. اگر فکر می‌کنید که مدت مصرف شما طولانی تر از این مدت خواهد شد، امکان نگهداری آن در فریزر وجود دارد. اما باید آن را در کیسه فریزر بریزید و بگذارید تا خوب یخ بزند. سپس هر زمان که خواستید میل کنید، آن را از یخچال خارج کرده و بگذارید تا باز شود و میل کنید.
  3. اگر دوست دارید تا نوشیدنی خود را شیرین‌تر میل کنید، می‌توانید به آن مقداری شکر یا عسل اضافه کنید.
  4. حتما آب آلو را در ظرف شیشه ای نگهداری کنید، تا کپک نزده و خراب نشود.
  5. صاف کردن آب آلو را با دقت انجام دهید که تفاله‌ی آلو که شامل پوست و هسته‌ی آن است، وارد آب آلو نشود و نوشیدنی شما کاملا صاف باشد
  6. ممکن است که در حین درست کردن آب آلو متوجه شوید که روی سطح قابلمه کف‌های سفیدی جمع شده است که در این حالت باید به کمک یک قاشق آن‌ها را جدا کنید و دور برزید. ایجاد کف سبب کدر شدن و از بین رفتن شفافیت آب آلوی شما خواهد شد.

نوشیدنی سالم و پر خاصیت، فقط آب آلو…

طرز تهیه آب آلو به روش‌های مختلف را برای شما توضیح دادیم. حال، پیشنهاد می‌کنیم که این نوشیدنی را حتما تهیه کنید و از طعم و خواص آن بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا