فست فود

راز خوشمزه‌ترین پیتزای خانگی؛ طرز تهیه سس پیتزا در 7 قدم ساده

Rate this post

پیتزا، آن غذای دوست‌داشتنی و محبوب که در هر گوشه‌ای از جهان طرفداران خاص خود را دارد، بدون سس گوجه‌فرنگی خوشمزه، ناقص می‌ماند. سس پیتزا پایه و اساس طعم این غذای پرطرفدار است و می‌تواند به تنهایی کیفیت و لذیذ بودن پیتزا را تعیین کند. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان در خانه یک سس پیتزای اصیل و خوشمزه درست کرد؟

در این مطلب آموزشی، به شما طرز تهیه سس پیتزا در خانه را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم تا با صرف اندکی وقت و مواد اولیه ساده، بتوانید سسی بی‌نظیر برای پیتزای خانگی خود تهیه کنید و از طعم واقعی آن لذت ببرید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در مطلب آموزشی دیگر طرز تهیه پیتزا با نان تست را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

مرحله اول طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و پوست آنها را به کمک چاقو یا پوست‌کن جدا کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را ریز رنده یا له کنید.

مرحله دوم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

روغن زیتون را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله سوم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی‌های پوست‌کنده را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه آب گوجه‌ها به پیاز و سیر تفت‌داده شده اضافه کنید.
حرارت را کمی بالا ببرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه گوجه‌فرنگی‌ها را بپزید تا کاملاً نرم و له شوند.

مرحله چهارم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

رب گوجه‌فرنگی، آویشن، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس پیتزا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر سس را بپزید تا طعم ادویه‌ها به خورد مواد برود و سس غلیظ‌تر شود.

مرحله پنجم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

برای داشتن یک سس پیتزای یکدست و صاف، می‌توانید سس را از صافی یا غذاساز عبور دهید.

مرحله ششم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

در صورت تمایل می‌توانید به سس پیتزا کمی شکر یا فلفل قرمز نیز اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.

حتما بخوانید:  پیتزا سیب زمینی؛ یک جایگزین فوق‌العاده خوشمزه برای پیتزای سنتی!

مرحله هفتم طرز تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

سس پیتزای آماده شده را می‌توانید بعد از خنک شدن، در ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید و تا 3 تا 4 روز از آن استفاده کنید.

نکات تهیه سس پیتزا با گوجه فرنگی

  • برای استفاده از سس پیتزا، مقداری از آن را روی خمیر پیتزای پهن شده بمالید و سپس مواد دلخواه خود را مانند کالباس، فلفل دلمه‌ای، قارچ و پنیر موزارلا روی آن قرار دهید و پیتزا را در فر از قبل گرم شده بپزید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سس پیتزا می‌توانید از گوجه‌فرنگی‌های تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند پونه کوهی یا مرزه نیز در سس پیتزا استفاده کنید.
  • اگر سس پیتزا را برای مدت طولانی‌تری می‌خواهید نگهداری کنید، می‌توانید آن را در فریزر فریز کنید.
  • سس پیتزای خانگی را می‌توانید به عنوان سس پایه برای انواع غذاها مانند ماکارونی، لازانیا و استیک نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا