طرز تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ خوشمزه و رستورانی
آیا به دنبال یک غذای سریع، آسان و خوشمزه برای روزهای پرمشغله هستید؟ پاستا با تن ماهی و قارچ را امتحان کنید! این غذا با مواد ساده و در دسترس تهیه میشود و در عرض 30 دقیقه آماده سرو میشود. پخت این غذا نیازی به مهارت آشپزی خاصی ندارد و حتی افراد مبتدی نیز میتوانند به راحتی از پس آن بربیایند.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
پاستا با تن ماهی و قارچ سرشار از پروتئین و فیبر است و میتواند یک وعده غذایی کامل و مغذی برای شما باشد. این غذا همچنین به دلیل تنوع طعم و مزه، میتواند مورد پسند افراد با ذائقههای مختلف باشد.
در ادامه این مطلب، طرز تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل به شما آموزش خواهیم داد.
ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نانها، فست فودها، شیرینیها و دسرها را به روشهای آسان و سریع برای شما آماده کردهایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابهای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.
مواد لازم برای تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
پاستا (پنه، ماکارونی، اسپاگتی) | 200 گرم |
تن ماهی | 1 کنسرو |
قارچ | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
جعفری | برای تزیین |
طرز تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
مرحله اول تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. پس از جوش آمدن آب، مقداری نمک و پاستا را به آن اضافه کنید. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید تا نرم شود. پس از پخت، پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
پیاز را نگینی خرد کنید. سپس قارچ ها را اسلایس کنید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و سیر ها را نیز رنده کنید. گوجه فرنگی را نیز د بشقابی جدا رنده کنید.
مرحله سوم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شود.
مرحله چهارم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
قارچ ها را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا قهوه ای رنگ شوند. فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید و سپس سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله پنجم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
تن ماهی را از کنسرو خارج کرده و به همراه روغن آن به تابه اضافه کنید. سپس تن ماهی را با چنگال کاملا ریز کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید. و بعد از آن رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله ششم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
نمک، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
گوجه فرنگی رنده شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
مرحله هفتم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
پاستا پخته شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی با سس مخلوط کنید.
پاستا را به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر با سس تفت دهید تا گرم شود.
مرحله هشتم تهیه پاستا با تن ماهی و قارچ
پاستا با تن ماهی و قارچ را گرم سرو کنید.
می توانید این غذا را با جعفری تازه خرد شده، پنیر پارمسان رنده شده یا فلفل قرمز تند تزیین کنید.
نکات طرز پخت پاستا با تن ماهی
- اگر وقت کافی ندارید، می توانید از قارچ کنسروی نیز استفاده کنید.
- برای طعم قوی تر، می توانید از 2 کنسرو تن ماهی استفاده کنید.
- به جای رب گوجه فرنگی، می توانید از 1/2 پیمانه سس گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
- این غذا را می توانید با نان تست یا سالاد نیز سرو کنید.
فوت و فنهای تهیه پاستا با تن ماهی
- برای خوشمزه تر شدن غذا، می توانید از قارچ های جنگلی مانند قارچ porcini یا chanterelle استفاده کنید.
- اگر به دنبال طعم تندتری هستید، می توانید از فلفل قرمز یا فلفل هالوپینو به تابه اضافه کنید.
- می توانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت، نخود فرنگی یا هویج نیز در این غذا استفاده کنید.
این غذا را می توانید به صورت سرد نیز سرو کنید. امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید!
نوش جان.