خواص دمنوش به | دمنوش به برای چی خوبه؟
خواص دمنوش به در این میوه بهشتی و بی نظیر نهفته است. به یک میوه پاییزی است که در فصل زکام و سردی پاییز برای درمان سرماخوردگی، حالت تهوع و مشکلات گوارشی به کمک ما انسان ها می آید. در این مطلب در ابتدا با خواص نوشیدنی به و طرز تهیه دمنوش به آشنا می شویم و سپس به سراغ ترکیب دمنوش به با سایر میوه ها و گیاهان دارویی بی نظیر خواهیم رفت. انواع دمنوش به به همراه خواص و فواید دمنوش به برای سلامتی را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
پس تا پایان این مطب با مجله آشپزون همراه باشید.
خواص دمنوش به
دمنوش به برای چی خوبه؟ اگر به دنیال خواص دمنوش به خشک شده هستید، باید بدانید که با یک معجون همه کاره رو به رو هستید. از جمله فواید دمنوش به، کمک به درمان حالت تهوع، بیماری ها ویروسی، بیماری های معده، بیماری های کبد و همچنین خواص ضد التهابی، خاصیت ضد سرطانی، کاهش فشار خون و کاهش استرس می باشد.
- میوه به در درمان بیماریهای مختلف، از جمله تهوع صبحگاهی بسیار کارآمد است. هنگامی که با عسل ترکیب شود، به یک گزینه ارزشمند برای مدیریت بیماری هایی مانند کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده تبدیل می شود.
- این میوه سرشار از فیبر و کم کالری است و در هر 100 گرم فقط 57 کالری دارد. علاوه بر این، دارای سطوح پایین چربی اشباع و سدیم است. در نتیجه دمنوش به برای لاغری در میان وعدههایتان میتواند حس سیری را تقویت کند و بدن را به چربی سوزی استفاده از ذخایر چربی وادارد.
- به دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از بدن در برابر رادیکال های آزاد و آسیب هایی که می توانند به سلول ها وارد کنند محافظت می کند. به ویژه، اپی کاتچین، ترکیبی که در این میوه یافت می شود، با از بین بردن مواد شیمیایی مضر و سرطان زا از غشاهای مخاطی روده بزرگ، نقش اساسی در محافظت در برابر سرطان ایفا می کند.
طبع دمنوش به
طبع به گرم و خشک است. اما گرمی آن به حدی است که اشخاص با طبع گرم و خشک نیز می توانند بدون نگرانی از این میوه و دمنوش به استفاده کنند. می توان گفت که طبع دمنوش به متعادل است. پس مصرف آن برای هیچ کس مممنوعیتی ندارد.
طرز تهیه دمنوش به
- ابتدا میوه تازه به را به خوبی می شوییم.
- به ها را به دو نیم تقسیم کرده و هسته به را برای خوردن و بهره مند شدن از فواید سرشارش جدا می کنیم.
- به ها را با درشت ترین رنده موجود در خانه رنده می کنیم.
- آن ها در یک سینی بزرگ پهن می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم مثل شوفاژ قرار می دهیم.
- پس از 72 ساعت در تابه ای مناسب با حرارت کم روی شعله اجاق گاز بو می دهیم تا کاملا قهوه ای شوند.
- دمنوش به خوشمزه ما آماده است.
انواع دمنوش به با ترکیبات بی نظیر
اگر به دنبال پاسخ سوال ” ترکیب دمنوش به با چی خوبه ” هستید، در این قسمت شما را با انواع دمنوش به در ترکیب با سایر میوه ها و گیاهان شفا بخش آشنا خواهیم کرد.
دمنوش به و دارچین
- ابتدا چوب دارچین را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا عصاره و عطر آن خارج شود.
- حال دمنوش به را به آن بیفزایید و روی بخار کتری به مدت 20 دقیقه دم کنید.
- دمنوش به و دارچین برای سرماخورگی بسیار مفید است.
- دمنوش به با دارچین برای درمان التهابات درونی بی نظیر است.
دمنوش به و سیب
- باید بدانید که سیب را نیز همانطور که در قسمت طرز تهیه دمنوش به گفتیم، خشک کنید تا آماده شود.
- حال برای هر لیوان یک قاشق به و یک قاشق سیب خشک شده را در قوری شیشه ای بریزید.
- به ازای هر نفر یک لیون آب جوش به قوری اضافه کنید.
- حال آن را به مدت 20 دقیقه بر روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد.
- دمنوش به و سیب شما آماده است.
- می توانید آن را با یک قاشق عسل طبیعی شیرین کنید.
از خواص دمنوش به و سیب می توان به تصفیه خون، شادابی و شفافیت پوست صورت، جلوگیری از ریزش مو و درمان ضعف اعصاب اشاره کرد.
دمنوش به و گل محمدی
طرز تهیه دمنوش به و گل محمدی برای 3 نفر به شرح زیر است:
- 3قاشق غذاخوری به خشک شده را در قوری بریزید.
- 5 غنچه گل محمدی نیز به آن بیفزایید.
- حال 3لیوان آب جوش به آن بیفزاید.
- آن را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا به مدت 20 الی 30 دقیقه به خوبی دم بکشد.
از فواید دمنوش به و گل محمدی می توان به تقویت و آرامش اعصاب، استرس زدایی، تقویت دستگاه گوارش و خاصیت ویژه آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد.
دمنوش به و عناب
طرز تهیه دمنوش به و عناب برای 2 نفر به شرح زیر است:
- ابتدا 2 قاشق غذاخوری به خشک شده را در قوری بریزید.
- حال 4عدد عناب را که با چاقو به دو نیم کرده اید به آن بیفزایید.
- 2 لیوان آب جوشیده را به ترکیب تان اضافه کنید.
- اجازه بدهید که 30 دقیقه روی حرارت بخار کتری به خوبی دم بکشد.
از خواص دمنوش به و عناب می توان به خاصیت فوق العاده آنتی اکسیدانی، کمک به جذب پروتئین ها و ویتامین ها در بدن، درمان استس و تشویش درونی و کمک به تعادل هورمونی در بدن اشاره کرد.
دمنوش به و زعفران
طز تهیه دمنوش به و زعفران برای 4نفر به شرح زیر است:
- ابتدا 4 قاشق به خشک شده را در قوری دمنوش تان بریزید.
- حال چند پره زعفران را نیز به آن اضافه کنید.
- د این مرحله 4 لیوان آب جوشیده را نیز اضافه کنید.
- مدت زمان نیم ساعت آن را روی حرارت بخار کتری قرار دهید تا کاملا دم بکشد.
از خواص دمنوش به و زعفران می توان به تقویت قوای جنسی، تقویت بنیه جسمی، تقویت دستگاه تنفسی و کمک به تنظیم سطح گلوکز خون اشاره کرد.
دمنوش به و گل گاو زبان
طرز تهیه دمنوش به و گل گاو زبان برای 3 نفر به شرح زیر است:
- 3قاشق غذاخوری به خشک شده را در قوری دمنوش تان بریزید.
- 4 الی 5 قاشق غذاخوری سر پر گل گل گاو زبان را به آن اضافه کنید.
- 3لیوان آب جوشیده را نیز به آن بیفزایید.
- برای مدت زمان 30 دقیقه دمنوش تان را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا به خوبی دم بکشد.
از جمله خواص دمنوش به و گل گاو زبان می توان به کمک به درمان بیماری های پوستی، کمک به آرامش اعصاب و درمان افسردگی، کمک به درمان زود انزالی ناشی از استرس و فشار های روانی، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و کمک به درمان عفونت های ادراری اشاره کرد.
دمنوش به در بارداری
یکی از ویژگی های قابل توجه این میوه مفید بودن آن برای زنان باردار است. هم خود میوه و هم دمنوشی که از آن درست میشود مزایای زیادی برای مادران باردار دارد.
این میوه سرشار از ویتامین B است که در کاهش تهوع و استفراغ در دوران بارداری بسیار موثر است. در نتیجه برای زنان باردار توصیه می شود که این میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانند و مصرف به را یک عامل مکمل در سلامت کودک بدانند.
جمع بندی
دمنوش به یک اکسیر همه کاره با فواید بی شمار است. به درمان حالت تهوع، بیماری های ویروسی و معده کمک می کند، فشار خون را کاهش می دهد، استرس را کاهش می دهد و خواص ضد التهابی و ضد سرطانی دارد. تنها با 57 کالری در هر 100 گرم، انتخاب بسیار خوبی برای مدیریت وزن است. نحوه تهیه دمنوش به را بیاموزید و ترکیبات منحصر به فرد دمنوش به را برای طیف وسیعی از فواید سلامتی، از جمله شفافیت پوست، تسکین استرس و موارد دیگر به کار بندید.