نوشیدنی

طرز تهیه قهوه اسپرسو دوبل در خانه

Rate this post

اسپرسو دوبل یکی از محبوب‌ترین انواع قهوه است که با غلظت و طعم قوی خود، طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی از دو شات اسپرسو تهیه می‌شود و به دلیل عطر و طعم بی‌نظیرش، در کافه‌ها و خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، به شما نحوه تهیه اسپرسو دوبل با دقت و به صورت گام به گام را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک قهوه عالی و حرفه‌ای را در خانه تهیه کنید.

 

ما در مجله آشپزون طرز تهیه انواع نوشیدنی‌های خوش طعم و گوارا را برایتان آماده کرده‌ایم. برای مثال دمنوش برای صفراوی ها، طرز تهیه اسموتی آووکادو، طرز تهیه شربت آلبالو مجلسی، طرزتهیه شربت گیلاس خانگی و طرز تهیه شربت لیمو عمانی عراقی نمونه‌های از این نوشیدنی‌های خوش طعم هستند که به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده‌اند.

 

مواد لازم اسپرسو در خانه

ماده اولیه مقدار
قهوه آسیاب شده ۱۸ گرم
آب ۶۰ میلی‌لیتر
دستگاه اسپرسو ۱ عدد

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه

مرحله اول تهیه اسپرسو خانگی

ابتدا باید دستگاه اسپرسوی خود را آماده کنید. این کار شامل گرم کردن دستگاه و پر کردن مخزن آب است. برای این منظور، دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید تا به دمای مناسب برسد. در این مرحله، اطمینان حاصل کنید که فیلتر و سبد قهوه تمیز و بدون بقایای قهوه قبلی باشد. برای گرم کردن دستگاه، می‌توانید آب را از دستگاه عبور دهید تا آماده استفاده شود.

مرحله دوم تهیه اسپرسو خانگی

برای تهیه اسپرسو دوبل، باید از قهوه آسیاب شده با کیفیت استفاده کنید. قهوه باید به طور یکنواخت و با اندازه مناسب آسیاب شود. قهوه را با استفاده از آسیاب قهوه به اندازه‌ای آسیاب کنید که برای دستگاه اسپرسو مناسب باشد. آسیاب قهوه نباید خیلی درشت یا خیلی ریز باشد؛ در حالت ایده‌آل، باید شبیه به نمک دریایی باشد. این امر به استخراج بهتر عطر و طعم قهوه کمک می‌کند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه اسموتی آووکادو ؛یک خوراکی خوشمزه و مغذی

مرحله سوم تهیه اسپرسو خانگی

پس از آسیاب کردن قهوه، مقداری از آن را به سبد فیلتر دستگاه اسپرسو اضافه کنید. برای تهیه اسپرسو دوبل، به ۱۸ گرم قهوه نیاز دارید. قهوه را به طور یکنواخت در سبد پخش کنید و با استفاده از تمپر قهوه، فشار یکنواختی را بر روی آن وارد کنید. این مرحله بسیار مهم است زیرا توزیع و فشرده‌سازی مناسب قهوه باعث بهبود طعم و کیفیت اسپرسو می‌شود.

مرحله چهارم تهیه اسپرسو خانگی

اکنون که دستگاه اسپرسو آماده است و قهوه به درستی آماده شده است، می‌توانید فرآیند تهیه اسپرسو را آغاز کنید. سبد فیلتر را در دستگاه قرار دهید و دکمه شروع را فشار دهید. آب داغ با فشار بالا از میان قهوه عبور می‌کند و به این ترتیب دو شات اسپرسو به دست می‌آید. فرآیند تهیه اسپرسو معمولاً حدود ۲۵ تا ۳۰ ثانیه طول می‌کشد. برای یک اسپرسو دوبل، این مقدار آب به ۶۰ میلی‌لیتر خواهد رسید.

مرحله پنجم تهیه اسپرسو خانگی

پس از تهیه اسپرسو دوبل، آن را در فنجان مناسب بریزید. اسپرسو باید دارای کرما (پفکی طلایی روی قهوه) باشد که نشان‌دهنده کیفیت خوب آن است. شما می‌توانید اسپرسو خود را به تنهایی سرو کنید یا با شیر و سایر افزودنی‌ها ترکیب نمایید. در این مرحله، می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر یا شیرین‌کننده، طعم دلخواه خود را ایجاد کنید.

تهیه اسپرسو دوبل نیازمند دقت و تمرین است، اما با رعایت مراحل فوق و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، می‌توانید یک اسپرسو عالی و با طعمی غنی در خانه تهیه کنید. امیدواریم که این راهنمای مرحله به مرحله به شما کمک کند تا تجربه‌ای لذت‌بخش از نوشیدن اسپرسو دوبل داشته باشید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شربت توت فرنگی خانگی مرحله به مرحله

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا