طرز تهیه کیک رد ولوت خوشمزه و مخصوص کافی شاپی
کیک رد ولوت یکی از محبوبترین و جذابترین کیکها در بین علاقمندان به شیرینیپزی است. این کیک با رنگ قرمز و بافت مخملیاش، همراه با طعمی خوشمزه و دلنشین، هر کسی را به خود جذب میکند.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، طرز تهیه کیک رد ولوت را به صورت کامل و مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. این دستور تهیه به شما کمک میکند تا این کیک را به بهترین شکل ممکن در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع شیرینیهای خوشمزه را برایتان آماده کردهایم. برای مثال طرز تهیه شیرینی نخودچی، طرز تهیه کیک بادام زمینی، طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل، طرز تهیه کروسان شکلاتی و انواع شیرینی قزوینی را به صورت مرحله به مرحله آموزش دادهایم.
مواد اولیه
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
آرد | 2 و 1/2 پیمانه |
شکر | 1 و 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
باترمیلک | 1 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
سرکه سفید | 1 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر خامهای | 400 گرم |
کره | 1/2 پیمانه |
پودر قند | 4 پیمانه |
عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک رد ولوت
مرحله اول تهیه کیک رد ولوت
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) پیشگرم کنید. دو قالب کیک گرد با قطر 23 سانتیمتر را چرب کرده و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، باترمیلک، رنگ خوراکی قرمز و وانیل را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم تهیه کیک رد ولوت
در یک کاسه بزرگ، شکر و روغن را با همزن برقی با سرعت متوسط تا زمانی که ترکیب روشن و پوک شود، مخلوط کنید. تخممرغها را یکییکی به مخلوط اضافه کرده و بعد از هر تخممرغ، خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد و مخلوط باترمیلک را به تناوب به ترکیب شکر و روغن اضافه کنید، به این صورت که مخلوط آرد را در سه مرحله و مخلوط باترمیلک را در دو مرحله اضافه کنید. همزن را با سرعت کم روشن کنید و فقط تا جایی که مواد با هم ترکیب شوند، هم بزنید.
مرحله سوم تهیه کیک رد ولوت
در یک کاسه کوچک، جوش شیرین و سرکه سفید را مخلوط کنید. مخلوط جوش شیرین و سرکه را به خمیر کیک اضافه کرده و سریع هم بزنید. خمیر را به طور مساوی بین دو قالب آماده شده تقسیم کنید.
مرحله چهارم تهیه کیک رد ولوت
قالبها را در فر پیشگرم شده قرار داده و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که یک خلال دندان که در مرکز کیک فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید. کیکها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در قالب خنک شوند. سپس کیکها را از قالب خارج کرده و به طور کامل روی توری خنککننده بگذارید تا خنک شوند.
مرحله پنجم تهیه کیک رد ولوت
در این مرحله باید کرم خامهای مخصوص کیک رد ولوت را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و کره را با همزن برقی با سرعت متوسط تا زمانی که ترکیب نرم و یکدست شود، هم بزنید. عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس پودر قند را به تدریج به ترکیب اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا کرمی صاف و یکدست به دست آید.
مرحله ششم تهیه کیک رد ولوت
برای سرهم کردن کیک، ابتدا یکی از لایههای کیک را روی یک بشقاب سرو قرار دهید. یک لایه ضخیم از کرم خامهای را روی کیک بمالید. لایه دوم کیک را روی کرم قرار داده و دوباره یک لایه کرم خامهای روی کیک بمالید. کل کیک را با کرم خامهای بپوشانید تا تمام سطح و کنارهها پوشیده شود.
مرحله هفتم تهیه کیک رد ولوت
در این مرحله میتوانید کیک رد ولوت خود را با ترافلهای رنگی، میوههای تازه یا هر نوع تزیین دلخواه دیگری تزیین کنید. کیک را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم خامهای کمی سفت شود و کیک آماده سرو باشد.
کیک رد ولوت با رنگ و طعم بینظیرش یکی از بهترین انتخابها برای مهمانیها و جشنهاست. با رعایت دقیق مراحل این دستور پخت، میتوانید این کیک زیبا و خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و تجربهای شیرین و لذتبخش را برای شما به ارمغان بیاورد.